bogat popratni program

Mudri Brk Festival objavio line up po danima i otkrio bend iznenađenja!

Mudri Brk Mudri Brk PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mudri Brk Mudri Brk +0 Mudri Brk Galerija

Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, na festivalu Mudri Brk održat će se koncerti, kino projekcija, ekološke radionice za djecu, ekološke akcije, DJ program na plaži te različita gostovanja na nekoliko lokacija u Jelsi.

Treće izdanje festivala Mudri Brk održat će se od 24. do 28. srpnja ove godine u Jelsi na otoku Hvaru. Line up je dovršen s bendom iznenađenja te dva DJ-a za koje bi bilo iznenađenje da nisu dio line upa.

Gracin je četveročlani bend kojem je frontmen splitski kantautor Tomislav Gracin. Iza sebe ima objavljena dva autorska albuma, “Mono” (2014) i “Dva” (2019). Njegov intimni glazbeni izričaj karakterizira neposrednost, melankolični ugođaj i sugestivni, pomalo enigmatični tekstovi. “Pjesme se odmotavaju pred slušateljima u magičnoj jednostavnosti, a prožete su sjetom, bliskošću, toplinom i mediteranskom čežnjom.” Nove pjesme predstavit će na jelšanskoj pozornici Mudrog Brka, a kako je istaknuo, novi album je u pripremi.

Osim njega, s iznimnim zadovoljstvom možemo najaviti da će treću godinu zaredom nastupiti DJ-evi otac i sin, DJ Borovich i DJ Svemir.

Relja Borović kao DJ Svemir, najmlađi DJ u Hrvatskoj koji je prvi put glazbu puštao baš na prvom Mudrom Brku, zavrtit će ploče funka, soula, hip hopa i sličnih žanrova i kao uvijek oduševiti publiku.

DJ Borovich nastupit će s vječno sjajnom selekcijom glazbe od Detroit soula, američkog funka, afro beata i disca, groovy Chicago jazza, tajlandskog popa, ruskog surfa, favela funka, cabareta i french disca iz šezdestih do zaboravljene filmske glazbe B produkcije iz druge polovice prošlog stoljeća.

Spomenuta imena pridružuju se sjajnom lineupu ovogodišnjeg izdanja na kojem će abecednim redom nastupiti:

ČETVRTAK (25.7.) / Monade u suradnji s Jelsa Art Biennalom

ZIMIZELEN

PETAK (26.7.) / Ljetno kino

GRACIN
IDEM
MY BUDDY MOOSE
PETRIKOR
TROPHY JUMP

SUBOTA (27.7.) / Ljetno kino

DJ SVEMIR
KI KLOP
M.O.R.T.
REPER IZ SOBE
SMRDLJIVI MARTINI

Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, na festivalu Mudri Brk održat će se koncerti, kino projekcija, ekološke radionice za djecu, ekološke akcije, DJ program na plaži te različita gostovanja na nekoliko lokacija u Jelsi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene