Vrijedna misica

Ljepotica koja je pronašla vremena i za humanitarni rad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Hrvatske Antonija Gogić intenzivno se priprema za put u London na izbor za Miss Svijeta.

U gomili obaveza koje, između ostalog, obuhvaćaju usavršavanje engleskog, kondicijske treninge, uvježbavanje folklora, probe nacionalne haljine i još mnogo toga, Antonija nađe vremena za ono najvažnije – humanitarni rad.

Pogledaj i ovo showbuzz Modna revija Miss Hrvatske je prekrasna čak i u slatkoj pidžamici!

Sudjelovala je u akciji „Vaše ruke mogu spasiti život voljene osobe“ koju je organiziralo Hrvatsko društvo za reanimatologiju i naučila kako se pruža pravilna reanimacija osoba s iznenadnim srčanim zastojem. Pridružila se i kampanji „Oživi me“ u organizaciji Zaklade Hrvatska kuća srca, o ovih dana putuje u Bjelovar u posjet Socijalnoj zadruzi „Pružimo ruke“ po unikatne anđele izrađene od kukuruzne komušine koje će u Londonu darivati misicama iz cijelog svijeta.

VIDEO 'Zbog svog posla izgubila sam dosta prijatelja'

Poseban trud Antonija ulaže u pripremanje jedne posebne humanitarne akcije pod nazivom „Zagrljaj za knjigu“. Samo pet dana prije puta u London, 15. studenog , naša će misica uz nesebičnu pomoć osoba iz javnog života u Avenue Mallu prikupljati knjige za poplavama uništene knjižnice, a najveći dio knjiga biti će poslan za obnovu gradske knjižnice i čitaonice "Milivoja Cvetnića" u Hrvatskoj Kostajnici.

„Pozivam sve dobre ljude da sudjeluju u ovoj akciji i donesu knjige kojima ćemo obnoviti uništeni fundus knjižnica u poplavljenim područjima. Darujte knjigu, a mi ćemo vam zahvaliti zagrljajem!“ – porućuje aktualna hrvatska misica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene