"Ludilo, brale"

Novi glazbeni hit predsjedničkog kandidata Škore: "Lega" ostavio bećarce, pa prigrlio repanje

Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač Miroslav Škoro (Foto: IN Magazin) Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Suradnja fantastičnog trojca - Miroslava Škore, Luke Nižetića i Renea Bitorajca rezultirala je novim glazbenim hitom.

Samo tjedan dana prije no što je objavio da će se kandidirati za predsjednika Hrvatske, Miroslav Škoro javnosti je predstavio još jedan novi glazbeni hit. 

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara što je novo kod naših pjevača? Andrea Šušnjara sasvim iskreno progovorila o udaji, a emotivna Zorica Kondža se prisjetila prijatelja Ćubija!

Zajedno sa Lukom Nižetićem i Reneom Bitorajcem, predsjednički kandidat Škoro počeo je repati u pjesmi kao stvorenoj za ljeto - "Ludilo, brale". 

Tako se za ovu suradnju Škoro upustio u nepoznate mu vode, ostavio bećarce iza sebe i prigrlio repanje. "Stavi malo ritma, lega", pjevuši Škoro u novom singlu Luke Nižetića. 

Prije ulaska u političku borbu za Pantovčak, Škoro se odlučio dobro zabaviti i proveseliti, pa je Lukinu pjesmu oplemenio s malo slavonskog bećarskog štiha. 

"Ludilo, brale" su napisali Mario i Branimir Mihaljević, a uz "legu" Škoru, u njoj gostuje i "buraz" Rene Bitorajac. Za potencijalni ljetni hit snimili su i spot, a premijera se očekuje idućeg tjedna.

 

 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dido (Foto: Profimedia) Dido (Foto: Screenshot) Dido (Foto: Screenshot) Dido (Foto: Getty Images) +5 Dido (Foto: Getty Images) Celebrity Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene