Školovan i nagrađivan glazbenik

Marko Košutić surađivao je s mnogih glazbenim zvijezdama, a sada predstavlja svoju autorsku pjesmu!

Marko Košutić Marko Košutić Dubravko Zagorščak/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Košutić +0 Marko Košutić Galerija

Marko Košutić predstavlja svoju autorsku pjesmu "Daj mi svoju ruku".

Školovani glazbenik, koji svira gitaru i klavir, pjeva već dugi niz godina, a u posljednje vrijeme i njegovo kantautorstvo nailazi na odlične komentare. Njegovo ime je Marko Košutić i pod aranžerskom palicom Miroslava Lesića Lesique, predstavlja svoju novu pjesmu "Daj mi svoju ruku".

Kao solista nastupio je na brojnim festivalima, surađivao s tamburaškim orkestrima i dirigentom Sinišom Leopoldom, s kojim je snimio i nekoliko legendarnih starogradskih pjesama.

Iako je primio mnogobrojne pohvale za svoj rad vezan uz starogradske pjesme, pop glazba mu je ipak malo bliža, a tu se odlično snašao i kao autor svojih pjesama.
Na posljednjoj pjesmi odlučio je proširiti svoj tim suradnika, te je tako za aranžman ostvario suradnju s Miroslavu Lesiću Lesique, s kojim i na novoj pjesmi "Daj mi svoju ruku" nastavlja suradnju.

Surađivao je s producentom Nikšom Bratošem, snimao prateće vokale za mnoge naše poznate izvođače, poput Tonija Cetinskog, Gorana Karana, Zdravka Čolića, Kemala Montena, Zlatne Dukate, Kiću Slabinca
te svoj glas dalje razvijao i usavršavao na Masterclassu by J. Houdek.

Također je zanimljiva informacija kako je autor pjesme "Podravina moja spi", s Porinom nagrađenog albuma "Izmiješane boje", Ivane Vrdoljak Vanne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene