Maja Šuput oduševljena

'Presretna sam večeras. Vidim se i dalje u glumi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski hit Footloose oduševio je tisuće posjetitelja KC Dražen Petrović.

Glazbenica Maja Šuput odlično se snašla u glavnoj ženskoj ulozi Ariel, a između nje i partnera na sceni Nikole Milata vladala je prava kemija.

Pjesma i ples sa zanimljivim scenskim zapletima gledatelje su oduševljavali iz minute u minutu a dobro su ih nasmijali i Mario Valentić u ulozi trenera Dunbara, Antonija Barišić u ulozi Rusty, te Bojan Jambrošić koji je glumio simpatičnog Willarda.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Tko bi skinuo pogled sa seksi Maje Šuput?!

'Presretna sam večeras. Vidjevši punu ovu prekrasnu dvoranu jednostavno sam željela što prije izaći na pozornicu. Ovo je bio jedan od mojih snova i definitivno se vidim i dalje u glumi, a posebno mi se sviđa ova forma mjuzikla. Ovi divni mladi ljudi s kojima sma radila posljednjih mjesec dana su mi mnogo pomogli i mislim da smo svi zajedno napravili pravi spektakl!', izjavila je glazbenica Maja Šuput.

Dvorana KC Dražen Petrović bila je ispunjena tisućama gledatelja među kojima su bile i brojne osobe iz društvenog života hrvatske poput glazbenica Zdenke Kovačiček, Emilije Kokić, Ivane Kindl i Pamele Ramljak, modnih dizajnerica Đurđice Vorkapić i Lane Biondić, Ive Majoli, TV voditeljica Darije Mikulandre Žanetić i Hane Tabaković.

Rasplesane su bile i ljepotice Korana Gvozdić, Ivana Delač Đolo i Nina Slamić, glumac Andrej Dojkić, hokejaš Saša Martinović, ali i prijatelji Maje Šuput Lana Gadža Čermak i Marko Grubnić koji su Maji podršku došli pružiti iz dalekog Londona.

Ususret božićnim blagdanima, baš kao i prošle godine, ekipa Footloose-a pokazala je veliko srce te na zagrebačkoj izvedbi ugostila djecu oboljelu od malignih bolesti ali i njihove obitelji te djelatnike bolnica koji se brinu o njima.

Ugostili su i O.Š. Gornje Vrapče koja je i sama postavila svoju inačicu mjuzikla Footloose nakon što su ga odgledali nekoliko puta. Oduševljeni mališani dobili su priliku i upoznali omiljene izvođače.

Footloose ide dalje.....

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene