svi mogu sudjelovati!

Luka Nižetić pozvao obožavatelje da mu se pridruže u realizaciji novog projekta: "Ton imam, ali slike nemam"

Luka Nižetić Luka Nižetić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić +0 Luka Nižetić Galerija

Luka Nižetić snima spot za snažnu pjesmu, svojevrsnu odu ljubavi etabliranog autora Marija Mihaljevića, u kojoj će se zasigurno pronaći svi oni koji slave emociju prema najvažnijoj im osobi u životu.

Na nadolazećem 69. Zagrebačkom festivalu po prvi puta nastupa i miljenik publike Luka Nižetić koji će premijerno predstaviti svoju novu pjesmu ‘Zagrli život’. Radi se o snažnoj pjesmi, svojevrsnoj odi ljubavi etabliranog autora Marija Mihaljevića, a u kojoj će se zasigurno pronaći svi oni koji slave emociju prema najvažnijoj im osobi u životu. Može se reći da je ‘Zagrli život’ nastavak ‘Ka more je život’, također Marijeve pjesme, po poruci koje pjesme šalju publici i po aranžmanskom ugođaju.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

‘’Iskreno nisam planirao ići na Zagrebački festival, no kada mi je Mario Mihaljević poslao pjesmu 'Zagrli život' zaključio sam da imam dobru pjesmu za festival na kojem po prvi put nastupam. Od početka godine ubacio sam u šestu brzinu, jer bi moj studijski album po planu trebao izaći tijekom rujna. Festivali su odlična platforma za predstavljanje nove pjesme tako da koristim priliku da se predstavim kroz tu formu i zagrebačkoj publici. Veselim se 28.04. i nastupu uživo s orkestrom, a i daljnjem periodu gdje vam pripremam još puno lipih stvari!’’ – poručio je Luka uoči nastupa na Zagreb festu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Uz Marija Mihaljevića, ovog puta aranžman i produkciju potpisuje njegov unuk Marko Mihaljević, čime je Luka ostao i dalje vjeran glazbenoj obitelji Mihaljević.

U planu je i snimanje video broja, a u ovom slučaju je Luka odlučio pozvati svoje fanove putem društvenih mreža da mu se pridruže u snimanju i stvaranju spota! U nastavku prenosimo Lukin poziv:

‘’Dobro je kad te probudi, još bolje je kad te pokrene. Glazba je to! Ton imam, ali slike nemam - i tu mi pomoći možete upravo vi! Kako? Šaljite mi videe koji su zabilježili trenutak vaše najdublje emocije, šaljite mi sve ono što jednim imenom zovemo ljubav, a kolaž svih videa bit će dio mog spota za ‘Zagrli život’ koji će za cijelu vječnost biti dio virtualnog svijeta, kao svjedok našeg slavlja ljubavi! Šaljite mi videe na mail zagrlizivotvideo@gmail.com, nadam se da ćete ih slati što više i da ćemo zajedno imati jednu prekrasnu glazbenu uspomenu!’’

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos - 8 In Magazin: Vlatka Pokos - 7 In Magazin: Vlatka Pokos - 5 +13 In Magazin: Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos otkrila tužan razlog svojeg povratka u Hrvatsku: "Moram to podijeliti s vama zbog jednog izdanog povjerenja"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Amanda Bynes (Foto: Instagram) Amanda Bynes (Foto: Instagram) +3 Amanda Bynes (Foto: Instagram) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene