Romantičari

Ljubavnici za Dan žena ljepšem spolu poklanjaju novu pjesmu ''Vjeruj mi jedina''!

Ljubavnici - 2 Ljubavnici - 2 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici - 1 Ljubavnici - 2 +0 Ljubavnici - 3 Galerija

Domaći bend Ljubavnici povodom Dana žena objavili su pjesmu ''Vjeruj mi jedina'', poslušajte kako zvuči.

Za Valentinovo su iznenadili sve zaljubljene parove novim hitom ''Nek oči govore'', a nakon što su s pjesmom došli na HR top 40 listu kao najviši novi ulaz (12. mjesto), Ljubavnici su spremni za nove avanture.

Ovoga puta poklon je namijenjen svim ženama, a zove se ''Vjeruj mi jedina'' što je njihov novi singl. Pjesma je svojim laganim zabavnim ritmom i prekrasnom melodijom dosta zarazna, a ljubavni tekst lako će osvojiti srca brojne publike. Talentirani autori, frontmen benda Mario Regelja i Antonija Šola stoje i iza ove pjesme, a na aranžmanu im se pridružio Borna Biondić, također član Ljubavnika.

S iznenađenjima ne staju, kaže Regelja:

''Odlučili smo objaviti ove dvije predivne ljubavne pjesme upravo povodom dva velika datuma - Valentinova i Dana žena, kao poklon našim vjernim fanovima. No, imamo još iznenađenja koja ćemo otkriti u budućnosti, ali za sada neka ostanu mala tajna.''

Videospot za pjesmu je sniman na različitim lokacijama, uključujući njihov nezaboravni koncert povodom Valentinova u Sisku, te predivno okruženje Jastrebarskog, što dodatno naglašava atmosferu njihove nove ljubavne pjesme. Režiju i montažu spota potpisuje Luka Grgas.

Ljubavnici su se brojnim hitovima i koncertima, ali i marljivim radom i ozbiljnim autorstvom, promaknuli u zasigurno jedan od najboljih zabavnih bendova u Hrvatskoj. Tko je bio na njihovim energičnim koncertima već se uvjerio u ove superlative, a popis njihovih obožavatelja je svake godine sve veći, kao i broj hitova. Prepoznale su to i radijske postaje zbog kojih često završavaju na najvažnijim top listama u Hrvatskoj.

Ima li ljepše poruke za Dan žena od teksta nove pjesme Ljubavnika: ''Vjeruj mi, jedina, za tebe živjet ću i sve dok živim tebe voljet ću''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene