Lines and Colours i Sementa Rajhard

Mladi i talentirani - Suradnja koja će oduševiti sve ljubitelje glazbe!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lines and Colours i Sementa Rajhard – mladi, talentirani glazbenici ostvarili su suradnju koja će oduševiti ljubitelje glazbe.

Hrvatski bend koji se zadnja dva mjeseca, otkako je osnovan, probija na vanjsko tržište, a jednako uspješno žari i pali i po domaćim glazbenim ljestvicama svojom pjesmom 'Beautiful Addiction', snimio je ovih dana sa Sementom Rajhard, mladom glumicom i pjevačicom izuzetnog talenta, cover pjesme Say Something koju u originalu izvodi Christina Aguilera i bend A Great Big World.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

Do ove suradnje je došlo jer su Filip, Igor I Saša – dečki iz benda Lines and Colours željeli napraviti neku obradu kojom će razveseliti svoje fanove te im pokazati da jednako kvalitetno mogu otpjevati ovu svjetsku uspješnicu u svom aranžmanu.

Hrvatski bend osvaja međunarodne top ljestvice!

U tom su pothvatu željeli surađivati sa, kako sami kažu, najboljim ženskim vokalom kod nas, pa odluka nije bila teška kada su se odlučili za Sementu Rajhard, poznatu po glavnoj ulozi u seriji Stella.

Sementa je oduševljeno pristala na suradnju, a pjesma joj je, kaže, bliska i zbog emocija u kojima se svi mogu vrlo lako prepoznati.

U interpretaciji i snimanju videa pomogli su im Varaždinski kvartet te Zagrebački plesni centar, na čijoj sceni se ovaj lijepi video i snimao, a samo za snimanje ovog spota, naša poznata dizajnerica Matija Vujica napravila je predivnu haljinu u kojoj je Sementa zablistala na pozornici.

Lines and Colours trenutno osvajaju i međunarodne glazbene ljestvice pa se tako nalaze već nekoliko tjedana na solidnom 15. mjestu jedne Španjolske Top 40 ljestvice na kojoj su prešišali i poznate svjetske zvijezde poput Beyonce, Miley Cyrus, Pharella Williamsa itd.

Decki uskoro pripremaju i novi singl koji najavljuju za sredinu 2. mjeseca, a ubrzo nakon toga za isti bi se trebao snimati i novi video spot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene