Malo žešći zvuk

Poslušajte koju to važnu poruku koju Lea Mijatović prenosi u novom singlu: "Ušla je u moje srce"

Lea Mijatović - 2 Lea Mijatović - 2 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Mijatović - 3 Lea Mijatović - 1 +0 Lea Mijatović - 2 Galerija

Pjesma "Vjeruj mi" druga je u nizu na kojoj je Lea Mijatović radila kao koautor u suradnji s ekipom iz Beton music studija, Markom Matijevićem Sekulom i Markom Purišićem.

Nakon pjesme "Sebi dovoljna" koja je najavila malo žešći zvuk, Lea Mijatović nastavlja i dalje u sličnom tonu, no ovaj put s nešto nježnijim tekstom, ali ipak sa snažnom porukom jedne univerzalne ljubavi.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović Novi početak Naša pjevačica prvi put progovorila o dramatičnom životnom razdoblju: ''To je jedan od najvećih stresova...''

"Rekla bih da je ovo jedna prava 'feelgood' pjesma i nadam se da će pjesma ući u srca slušatelja kao što je ušla u moje srce nakon što sam je prvi put čula. Vjerujem da će se pjevati cijelo ljeto na mojim koncertima koji su u planu duž naše obale", rekla je Lea Mijatović.

Odličnu atmosferu pjesme Lea je dočarala i spotom koji je režirao Borna Bevanda, mladi redatelj s kojim je Lea prvi put ostvarila suradnju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 +29 Maja Šuput Celebrity Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u badiću, ali pažnju je ipak ukrao Bloom!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kitić - 1 Mile Kitić - 3 Mile Kitić - 2 Mile Kitić - 4 +14 Mile Kitić - 5 Celebrity Folk-pjevač šokirao priznanjem o ljubavnicama pa razotkrio i druge kolege pjevače: ''Ne mogu ih imenovati, odu na turneju i sretnu neku...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene