divna balada

Kralj prvih plesova ima novi hit koji bi mogao preuzeti tron njegovoj "Samo s tobom sam upoznao ljubav"!

Marko Škugor - 3 Marko Škugor - 3 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Škugor - 2 Marko Škugor - 1 +0 Marko Škugor - 3 Galerija

"Kap vode" je jedna u nizu ljubavnih balada koje je Marko Škugor otpjevao i budi vjeru u istinsku ljubav i izaziva osjećaj topline oko srca za sve one koji vole.

"Kap vode" je zasigurno jedna od onih pjesama koje slušatelja ne ostavlja ravnodušnim i to već na prvo slušanje. Autori ove predivne balade su Marko Tomasović i Josip Ralašić.

Pogledaj i ovo Marko Škugor "Osjećaj je bio fenomenalan" Najpoželjniji gost svih mladenaca u Hrvatskoj prisjetio se suradnje koja mu je obilježila život: "Njega više nema, ali ja sam mu vječno zahvalan"

Jedna u nizu ljubavnih balada koje je Marko otpjevao budi vjeru u istinsku ljubav i izaziva osjećaj topline oko srca za sve one koji vole.
Posebno se lako s Markovom pjesmom bilo poistovjetiti "friškom" bračnom paru - glumcima u spotu. Naime, par je vjenčan samo 15 dana prije snimanja spota tako da se njihova ljubav utopila u stihove pjesme te je gotovo opipljiva.

"Presretan sam što imam pjesmu iza koje u potpunosti stojim. Ovo razdoblje bez koncerata donijelo mi je puno vremena za rad na novim pjesmama. Novi album je praktički gotov, a vjerojatno i sami možete pretpostaviti da odiše ljubavlju." - kazao je Marko i dodao: "Volio bih da se slušateljima ova pjesma svidi barem upola kao meni."

Pjesma je kao pisana za ulazak u bračnu luku pa ne sumnjamo da će mnogi mladenci izabrati upravo "Kap vode" za svoj prvi ples.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene