Emotivni pjevač

'Rastanak oca i kćeri izmamio mi je suzu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapa Maslina dugo je radila na novoj pjesmi, koju ovih dana konačno predstavlja svojoj vjernoj publici, a radi se o pjesmi - 'Korak po korak'.

Tekst i glazbu nove pjesme klape Masline, 'Korak po korak', potpisuje Dalibor Hamar, a aranžman Igor Ivanović.

Pogledaj i ovo showbuzz Nima do Splita! Vraća se Vlatka Pokos!

'U svom dugogodišnjem glazbenom stažu ( preko 40 god.), snimio sam stotine pjesama, kao solist najprestižnije klape svih vremena, klape Šibenik, i jedne od najpopularnijih klapa, klape Maslina. Uz to, kao ljubitelj poezije, profesor književnosti i recitator poezije, razvio sam senzibilitet, i na prvo čitanje osjetim u pjesmi iskrenost, vjerodostojnost i emocije autora. Prvo čitanje pjesme i slušanje info-demo snimke autora skladbe „Korak po korak“, izmamilo mi je suzu. Osjetio sam radost a istodobno tugu, zbog rastanka oca i kćeri koja odlazi iz svog doma, udaje se. I sam imam kćerku, pred udaju, i često razmišljam o danu kada će otići, postati supruga, majka...Pitajući se: hoće li moja mezimica, „princeza“, „tatino zlato“...to ostati i dalje?', rekao je Branko Bubica iz klape Maslina.

Obožavatelji iz inozemstva na koncert su stizali prepunim autobusima

'Autor, gospodin Dalibor Hamar, ponosni otac, u svakom koraku mladenaca prema oltaru katedrale, a to je i glazbom apostrofirano, osjeća da se bliži taj trenutak. U pjesmi, osjeća se jeka katedrale, dok klapa za solistom koji pjeva- korak po korak, ponavlja- po korak. I onda slijedi svečani, raspjevani refren; mirenje oca s tim velikim događajem, radost, optimizam:

Katedrala, Šibenika Grada
Zvona su njena, sad njihovi sni.
Katedrala, Šibenika Grada,
Zvona su rekla, zvona su rekla - to sad smo mi.

 

Dakle, u pjesmi je sve vjerodostojno, iskreno. Vjenčanje je zaista obavljeno u šibenskoj katedrali, pjevala je klapa Maslina, otac mladenke gosp. Dalibor Hamar je autor pjesme, vokali su snimljeni u Šibeniku (200 metara od katedrale). I na kraju u Zagrebu, gdje žive je „udaren zadnji žig“, pjesmu je finalizirao (producirao i izmiksao) Igor Ivanović.
Mislim da će slušatelji,kao i svi mi koji smo sudjelovali u činu vjenčanja i stvaranju pjesme, osjetiti ljepotu istine, ljubavi i iskrenosti
', emotivno je dodao Bubica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene