Svi ga hvale

Karlo Bartolec Coolins javio se iz Irske, a njegova nova pjesma niže brojne uspjehe na radio postajama!

Karlo Bartolec Coolins - 2 Karlo Bartolec Coolins - 2 PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Bartolec Coolins - 3 Karlo Bartolec Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Coolins - 1 Karlo Bartolec Coolins +0 Karlo Bartolec Coolins - 2 Galerija

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznat pod umjetničkim imenom Coolins, već mjesec dana živi u Irskoj gdje radi i stvara glazbu.

Prije nešto manje od dva tjedna Coolins je premijerno predstavio svoj drugi diskografski singl "Samo ti" koji sada već broji preko 7600 pregleda na Youtubeu.

"Publika je odlično prihvatila pjesmu, zaista sam presretan ni ne znajući da će pjesma tako odlično doprijeti do moje publike. Nešto manje od dva tjedna otkako je pjesma vani i već ima preko 7600 pregleda na Youtubeu, srce mi je kao kuća", kazao je pjevač.

Pjesma se emitira na brojnim radio postajama diljem Hrvatske, a pjevač bi uskoro trebao u Irskoj krenuti s live koncertima u pratnji svojega kolege Josipa Rudelića koji će iz Zagreba doputovati u Dublin.

"Dosta ljudi iz raznih zemalja svijeta koje sam upoznao ovdje u Irskoj je pohvalilo pjesmu, rekli su da je jako emotivna i jako radiofonična, presretan sam. Moj tim s kojim radim dodao je titlove u video tako da osobe koje nisu iz Hrvatske mogu razumijeti o čemu pjevam", kazao je Coolins.

Pjevač radi na svojem prvom albumu privijencu koji bi svjetlo dana trebao ugledati kroz manje od dvije godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene