Živi kroz glazbu

Teško je odoljeti zaraznim plesnim ritmovima singla "Budi svoj" mladog pop glazbenika Coolinsa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karlo Bartolec Coolins predstavlja singl "Budi svoj", a svi mu predviđaju i više nego uspješnu glazbenu karijeru.

Mladi pop glazbenik Karle Bartolec na glazbenoj pop sceni djeluje pod umjetničkim imenom Coolins. Brojni glazbenici i kolege s javne scene prognoziraju mu uspješnu glazbenu budućnost te za njega kažu da je marljiv, skroman i da glazbu živi sa pravom ljubavlju i kroz pjesme prenosi emociju na svoju publiku.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins Lijepa vijest! U obitelj Karla Bartolca Coolinsa stigla prinova, možda i njegova nasljednica: "Uz mene će uvijek imati osmijeh na licu"

Coolins je rođen 23.07.1993. u Zagrebu. Još u ranijim danima njegovog djetinjstva počeo je pokazivati afinitete prema glazbi, a naročito prema pjevanju. Njegova najveća podrška je obitelj, a u životu mu je pomogla i vjera, bez koje kako kaže ne može, e ga nekako jača u životu.

Sa svojih sedam godina upisuje osnovnu glazbenu školu odjel klarineta, a kasnije se prebacuje na satove solo pjevanja, te mu je već u ranijim danima djetinjstva glazba bila poziv kojim se želi danas sutra baviti a to je i ostvario,danas gradi uspješnu glazbenu karijeru.

Funky pjesma pod nazivom "Budi svoj" nova je pjesma mladoga glazbenika, a koja govori o generalnom problemu današnjeg društva što bih značilo skidanje socijalnih maski. Bezbrižno pokazivanje samoga sebe svijetu,kao pojedinca. Glazbeni spot sniman je po raznim zagrebačkim lokacijama pod redateljskom palicom Ivana Davida Jurića u suradnji s Lukom Štimcem, dok je za makeup i styling zaslužna Kana Kovač Mihaljčević.

Kroz plesne pokrete u pjesmu će vas provesti Petra Krušelj, mlada zagrebačka plesačica koja će svojim plesnim ritmovima dočarati djelovanje pojedinca kroz boje u stvarnom i sumornom svijetu današnjice.

Tekst i glazbu potpisuje Coolinsoov dugogodišnji prijatelj i glazbeni kolega Igor Drvenkar,koji je također zaslužan i za produkciju istoimene pjesme.

"Sama suradnja započela je prije točno 3 godine kada mi se Igy javio i rekao da ima cool stvar za mene, funky stvar da bi super legla mojem vokalu i pitao jesam li zainteresiran za suradnju. Drago mi je da su se baš meni otvorila vrata za ovu pjesmu i glazbenu suradnju sa njim, jer on je za mene baš pravi glazbeni virtuoz", kazao je Coolins.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene