Predstavlja i novi singl

Karlo Bartolec Coolins zapjevat će u svom Karlovcu: "Zaista se veselim i imam čast, ujedno i veliku odgovornost"

Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Karlo Bartolec Coolins Galerija

Karlo Bartolec Coolins najavljuje svoj veliki koncert u Karlovcu na kojem će premijerno izvesti i svoj novi singl "Onaj dan".

Karlovački pop pjevač Karlo Bartolec, poznatiji javnosti kao Coolins,u subotu 29.04 održat će u Karlovcu akustični koncertu u Kazališnoj Kavani Zorin Dom s početkom u 21 sat.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins koncert "Njima na dar" Coolins nastavlja svoju dugogodišnju podršku humanitarne udruge "Jak kao Jakov": "Hvala im na povjerenju!"

Osim bezbroj pjesama koje je pripremio zajedno sa svojim glazbenim kolegom, klavijaturistom Josipom Rudelićem, izvest će premijerno novi singl "Onaj dan", kao i singl "Zauvijek".

Na koncertu će gostovati i karlovačka pjevačica Nives Salaović koja je s Coolinsom dugogodišnja prijateljica i njemu velika podrška na njegovom glazbenom putu.

“Zaista se veselim i imam čast, ujedno i veliku odgovornost da ću zapjevati u svojem gradu, pred karlovačkom publikom, koja je uz mene od mojih glazbenih početaka, kazao je Coolins.

Coolins će uz klavijaturistu Josipa Rudelića održati trosatni koncert, gdje će se na repertoaru naći brojni glazbeni hitovi što strani, što hitovi domaće glazbene scene. Premijerno će predstaviti svoju novu pjesmu "Onaj dan" dok će njegov kolega Josip predstaviti svoj singl prvijenac pod nazivom "Stars".

Glazbena gošća koja će stati uz Coolinsa je Nives Salaović, ujedno i jedna od njegovih užih prijatelja, s kojom će pjevač otpjevati tri pjesme.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Christie i Hugh Hefner Christie Hefner Christie i Hugh Hefner - 3 Christie Hefner +7 Christie i Hugh Hefner Zanimljivosti Evo kako izgleda kći Hugha Hefnera, odrastala je u čuvenoj vili s njegovim zečicama i doživljavala neugodnosti, a onda stvorila najveće carstvo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 3 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 1 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Eni Jurišić i Vjeko Ključarić +27 Eni Jurišić Celebrity Domaća pjevačica objavila prvu fotku tek rođene kćeri i otkrila neobično ime koje su joj ona i suprug dali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene