Jana voda s porukom

Kap dobre volje za 'Kap za slatke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jana voda s porukom u sklopu humanitarne akcije “Kap za slatke” pridružila se kampanji organiziranoj za kupnju inzulinskih pumpi za djecu dijabetičare.

Kampanja 'Jana voda s porukom' nastavlja svoj humanitarni put po Hrvatskoj. Ovoga puta uključila se u pomoć Zagrebačkom dijabetičkom društvu u nastojanjima da se prikupi novac za kupnju inzulinskih pumpi za djecu dijabetičare.

Svjetski dan šećerne bolesti, 14. studenoga 2013. godine, Zagrebačko dijabetičko društvo odlučilo je obilježiti revijalnom vaterpolo utakmicom čiji je sav prihod namijenjen kupnji inzulinskih pumpi za djecu dijabetičare.

U punoj dvorani tražila se karta više, a sudionici su s ponosom odjenuli kupaće gaćice i odigrali vatrenu utakmicu koja je zabavila i nasmijala sve prisutne.

Pogledaj i ovo Dubravko Šimenc Kakve uspomene! Dubravko Šimenc otkrio koju je to našu zvijezdu spasio od batina u kultnom zagrebačkom klubu: "Obranio sam mu život!"



DJ Baby Dooks pobrinuo se da atmosferu začini dobrom glazbom, a utakmicu su moderirali poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra i voditeljica Iva Šulentić.

Utakmicu je sa živopisnim nastupom sa skakaonice otvorio splitski slavuj Goran Karan, koji je odmah nakon nastupa skočio u bazen i pridružio se suigračima.

Nikša Kušelj, Goran Karan, Darko Janeš, Leon Lučev, Mario Petreković i Damir Markovina ponosno su stali uz bok proslavljenim vaterpolistima kao što su Dubravko Šimenc, Tino Vegar, Franko Antunović, Marko Bujanović, Perica Bukić, Renato Živković, Ratko Štritof, Vito Padovan i drugi.



Poseban pljesak svih gledatelja dobila je jedina žena u timu, vaterpolistica Ineska Jakopanec, koja i sama boluje od dijabetesa koji regulira pomoću inzulinske pumpe.

Nakon utakmice sudionici su uživali u prigodnome domjenku i razmjenjivali stečena iskustva jer su se neki od njih prvi put okušali u vaterpolu, a sve kako bi podržali humanitarnu akciju “Kap za slatke”.

Humanitarnoj utakmici pridružila se I kampanja Jana “voda s porukom” koja je svojim porukama inspirirala sve prisutne da učine malu stvar za veliko dobro djelo.

“Dobro se dobrim vraća - Janina poruka služi nam svima kao nit vodilja kroz životne situacije u kojima nam se pruža prilika da pomognemo onima kojima je to taj tren najpotrebnije”, izjavio je naš poznati vaterpolist Dubravko Šimenc.

Na stranici www.vodasporukom.com još je aktualno prikupljanje kapljica za kupnju inzulinskih pumpica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene