"to me izuzetno raduje"

Jure Brkljača ovih dana ima razloga za slavlje, a suradnja s našim renomiranim glazbenicima bila je pun pogodak!

Jure Brkljača Jure Brkljača Hit produkcija/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jure Brkljača Galerija

Ovogodišnje izdanje 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku još jednom nas je provelo kroz glazbeno putovanje gdje je publika imala priliku uživati u novim pjesmama o kojima će se tek pričati.

Jure Brkljača, koji je rado viđen gost na spomenutom festivalu, zajedno sa svojom autorskom ekipom imao je itekako razloga za slavlje. Skladba ''Treba znati reći kad je kraj'' u Jurinoj live izvedbi te večeri nikoga nije ostavila ravnodušnim pa tako ni stručni žiri, kao ni tamošnju publiku.

Suradnja dvojice iznimnih, višestruko nagrađivanih autora Miroslava Rusa, koji potpisuje glazbu i tekst, te Nikše Bratoša zaslužnim za aranžman i produkciju, pokazala se kao dobitna kombinacija nagrađena za Najcjelovitije glazbeno djelo.

''Treba znati reći kad je kraj'' jaka je pjesma, lijepo urađena kao i otpjevana, jako vjerujem u nju. Iznimno sam ponosan na suradnju s Nikšom Bratošem, ali i time da je upravo nju otpjevao Jure Brkljača, s kojim je uvijek zadovoljstvo raditi. Slobodno mogu reći kako je ovo po meni jedna od mojih najboljih pjesama ikada'', istaknuo je Miroslav Rus.

Dojmovi s festivala polako se sliježu, a nagrada koja je stigla u Jurine ruke još jedna je velika potvrda rada i truda u godinama koje su iza njega.

''Čast je izvesti pjesmu dvojice velikih autora, kao i sama činjenica da ponovno stajem na pozornicu na kojoj sam nagrađivan; to me izuzetno raduje, ali mi istovremeno daje dodatni vjetar u leđa za sve ono što nas još čeka'', poručio je Jure, te dodao da je ponosan na ovu pjesmu isuradnju s Miroslavom Rusom i Nikšom Bratošem, obzirom da su njih dvojica stvorili niz bezvremenskih djela.

''Za ovu pjesmu smatram da će me pratiti kroz cijelu karijeru i da će s vremenom sve više vrijediti. Drago mi je da je pjesmu prepoznao i žiri Šibenske šansone, kao i to da mi je pripala nagrada za Najcjelovitije glazbeno djelo'', zaključio je Jure.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene