Filmska poslastica

'James Bond' stigao u Hrvatsku - 'Spectre' u kinima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi filmski hit koji prati avanture Jamesa Bonda stigao je i u Hrvatsku. 'Spectre' od danas možete pogledati i u našim kinima.

Dvadeset i četvrta avantura najdugovječnije filmske franšize u povijesti kinematografije 'Spectre'od danas konačno dolazi i u naša kina i IMAX. Nakon što je prošloga tjedna započeo s kino prikazivanjem u Velikoj Britaniji gdje je potukao sve dosadašnje rekorde gledanosti novi film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu gdje god se započeo prikazivati oborio je neki rekord. Osim što je u Velikoj Britaniji postao najgledaniji film svih vremena u prvom tjednu kino života, rekorde je srušio i u Nizozemskoj, Finskoj, Švedskoj, Norveškoj i Danskoj. Od danas na red dolazi i većina ostatka europskih zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

Obožava ga: 'Moj muž je definitivno moj James Bond'

U filmu 'Spectre' Daniel Craig po četvrti je puta obukao odijelo tajnog agenta 007 Jamesa Bonda, a kao članovi glavne glumačke postave pridružili su mu se dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz ('Nemilosrdni gadovi', 'Odbjegli Django'), talijanska glumica Monica Bellucci ('Matrix Reloaded', 'Malena'), francuska glumica Lea Seydoux ('Adelin život'), britanski glumac Andrew Scott (vjerojatno najpoznatiji po ulozi negativca Jima Moriartyja u popularnoj televizijskoj seriji 'Sherlock') i američki glumac David Bautista ('Čuvari galaksije'). Njima su se pridružili i Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes koji repriziraju svoje uloge iz prethodnog nastavka 'Skyfall'.

Najstarija Bond djevojka: 'Nevjerojatno je biti dio tradicije'

Akcijski spektakl Spectre snimao se na lokacijama u Engleskoj, Italiji, Meksiku, Maroku i Austriji. Scenaristi filma su Neal Pervis, Robert Wade i John Logan – identična trojka koja je pisala scenarij za 'Skyfall'. Bondov službeni automobil kojeg vozi u filmu SPECTRE je Aston Martin DB10. Film je režirao Sam Mendes, redatelj koji je osvojio prestižnu nagradu Oscar 1999. godine za režiju remek-djela 'Vrtlog života', ali koji je također režirao i prethodnu inačicu ove filmske franšize – 'Skyfall'. Upravo je 'Skyfall' trenutačno najuspješniji nastavak James Bond filmske sage sa zaradom od preko 1,1 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama. Producenti se nadaju da će praktički ista filmska ekipa koja stoji iza kamere akcijskog sptektakla SPECTRE biti dovoljan jamac kvalitete za publiku širom svijeta da dvadeset i četvrti nastavak dovedu na tron najkomercijalnijih uspješnica serijala.

Spectre već od danas možete pogledati u svim domaćim kinima i IMAX-u!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene