Tu je sve i krenulo

Irena Žilić najavila veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, zaokružuje deset godina stvaranja!

Irena Žilić Irena Žilić Sanja Tušek 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Žilić +0 Irena Žilić Galerija

Irena Žilić se vraća u Tvornicu kulture 13. listopada ove godine!

Prošlo je pet godina od hvaljenog koncerta u Velikom pogonu Tvornice kulture kojim je Irena onda promovirala drugi studijski album "Haze", a nakon međunarodnog uspjeha zahvaljujući bendu Morcheeba te EP-a "Small Hours", Irena se vraća u dvoranu iz koje je sve i krenulo. Pred zagrebačku publiku stiže s presjekom dosadašnjih izdanja te zaokružuje deset godina stvaranja.

Pogledaj i ovo Irena Žilić selfie iz sobe Hvaljena domaća kantautorica o planovima nakon izolacije: "Koncertno ću nadoknaditi protekle mjesece"

Nakon brojnih nastupa po Hrvatskoj i regiji, Irena je bila support bendu Morcheeba na turneji po Velikoj Britaniji i Italiji, a njihovo prijateljstvo započelo je još 2016. kada je nastupila prije njih u zagrebačkoj Tvornici kulture. Skye Edwards i Ross Godfrey iz benda Morcheeba nikada nisu skrivali koliko im se sviđa Irenina glazba, a upravo njezin singl "The Moon" objavljen je u izvedbi Morcheebe na njihovu albumu "Blackest Blue" prošle godine.

Pjesma "The Moon" inače je originalno objavljena na drugom studijskom albumu Irene Žilić "Haze", nominiranog za nagradu Porin. Irena je i vlasnica nagrade za Pop&Off izvođača godine na dodjeli Nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off.

Posljednje izdanje, EP "Small Hours", Irena je objavila u ožujku 2020. godine. "Limited edition" EP-a dostupno je i u fizičkom obliku u izdanju Mudrog brka , a "Small Hours" možete pronaći i na svim digitalnim servisima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput u žutom bikiniju pala u drugi plan zbog preslatkog sina: "Majo, ti goriš, ali Bloom je kralj!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +4 Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Nekad i sad Bivša slatkica kojoj se smiješila blistava karijera progovorila o paklu ovisnosti koja ju je koštala skrbništva nad kćeri

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene