Kreativni duo

Invisible imagination – projekt koji njeguje najiskrenije od talenata

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Invisible imagination je ime iza kojeg stoji kreativni duo Neven Kadić i Marijana Pintarić, kojim izražavaju svoju strast prema umjetnosti kroz fotografiju, video i grafički dizajn.

Njihovi objektivi, osim umjetničke fotografije dotakli su se glazbe u svakom smislu, od plesa do glazbenih covera i pokoje originalne skladbe. Drugim riječima, ovo je kreativni kanal kreiran kako bi Marijana i Neven svoje ideje i radove pokazali široj javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi projekt Duje Čop pokrenuo prvu hot spot lokaciju kampanje 'Oživi me'

Prije nego što je stvorena ideja o kanalu, oboje su se bavili plesom i studijem. Tokom Marijaninog studiranja javila se potreba za fotografijama, koje su usko povezane sa grafičkim dizajnom. Kao što svi znamo, život u Hrvatskoj je skup i težak, tako se Marijani više isplatilo kupiti vlastiti fotoaparat i početi slikati sama nego kupovati fotografije s interneta.

Neven je sam kupio fotoaparat iz skoro pa sličnog razloga, samo ne radi fakulteta, nego radi potrebe poduzeća u kojem radi. Sve u svemu, oboje su bili dovoljno škrti tako da su odlučili sami naučiti nešto novo, a igrom slučaja to novo ih je zaokupiralo više nego što su očekivali.

S druge strane, već dugo godina plešu i okruženi su različitim talentima iz raznih grana umjetnosti, od pjevača, svirača, DJ-eva, writera, skatera, modela i mnogih drugih, zbog čega je spajanje ugodnog s korisnim bilo neizbježno. Ni sami ne znaju kako su došli na ideju o spajanju radova u nekakav kanal i stvaranju imena, ali mora da je količina opreme presudila. Nakon dugog prijateljstva, djeljenja istih ideja, mašte i vizija, rekli su – hej, pa "ajmo mi napravit nešto gdje bi ljudi mogli vidjet to što radimo!" I tako su prvobitno otvorili Facebook stranicu za objavljivanje fotografija, a nakon određenog vremena rodila se ideja o Youtube kanalu.

Zašto baš raw sessioni? Kroz ples je ovaj talentirani dvojac uvijek više uživao u improvizacijama, odnosno freestyle izražaju na licu mjesta, bez puno namještanja. Tako je i što se tiče pjevanja, uvijek je zanimljivije vidjeti direktan izražaj glazbenika nego u isceniranim i sinkroniziranim videima. Zato je pala ideja o raw snimkama talentiranih glazbenika i plesača, kako bi u samom videu talent i njihova snalažljivost došla do maksimalnog izražaja.

Kroz taj period objavljivanja njihovih hobija upoznali su puno talenata, proširili krug prijatelja na međunarodnoj razini, upustili se u nove umjetničke izražaje, dobili nove ideje za sljedeće projekte za koje se nadaju da će se ljudima svidjeti kao i dosadašnji.

Također, svi talenti koji se još nisu prijavili u najpopularniji svjetski talent show SUPERTALENT još uvijek to mogu učiniti i putem web prijavnice i preko telefonskog broja.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene