Svi su dobrodošli

Eminentna imena glazbene scene na humanitarnom koncertu Petrin korak: U spomen stradalih zbog nepažnje u prometu!

Vanna Vanna Privatni album/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vanna Galerija

Zaklada za sigurnost u prometu 'Petrin korak', osnovana prije točno godinu dana u spomen na preminulu Petru Jerković, ali i brojne druge koji su stradali zbog nepažnje u prometu, organizira humanitarni koncert koji će se održati na Petrin rođendan 24.11.2022. u klubu Roko s početkom u 21h.

Eminentna imena glazbene scene sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, Vanna, Matija Cvek, te sestre Palić svojim nastupom će podržati rad Zaklade čija je misija podizanje svjesnosti i važnost pitanja sigurnosti kao i brige za druge u prometu koja se često uzima zdravo za gotovo.

Dobro došli su svi ljudi dobre volje kao i ljubitelji dobre glazbe, a svoje mjesto možete osigurati kupnjom ulaznica u iznosu od 20kn, i to na blagajni u klubu Roko.

Osim toga, Zaklada 'Petrin korak', podijeliti će jednom studentu i obuku za vozačku dozvolu u auto školi. Prijave za nagradnu igru su na Tik Tok profilu instruktora Krešimira Stunića – Trulca (instruktor_trulac )gdje je potrebno ostaviti komentar u kojem ćete napisati zašto bi baš vi trebali dobiti obuku ili netko od vaših bliskih prijatelja. Izvlačenje dobitnika biti će na koncert 24.11.2022.

Također iz Zaklade 'Petrin korak' s ponosom potvrđuju kako će na istom mjestu u Jarunskoj ulici, na kojem je nažalost prije godinu dana Petra izgubila život, krenuti izrada i postavljanje tri uzdignute plohe s pješačkim prijelazom, te LED markera i elastičnih stupova sa pratećom signalizacijom, a sve u svrhu prevencije novih tragedija i sigurnijeg prometa za sve, što im je i misija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene