novi singl

Reset Hladnog piva prije koncertne euforije iduće godine – stigao je spot za "Kišnu nedjelju"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hladno pivo u novom spotu promovira proaktivni pristup životu, a video za singl "Kišna nedjelja" režirao je Nevio Smajić.

Iako je cijela 2020. godina bila jedna velika kišna nedjelja, Hladno pivo se ne predaje pa u spotu za istoimenu pjesmu promovira i proaktivni pristup životu.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 5 ljubavna balada Ana Rucner kao poklon za Valentinovo i svoj rođendan predstavlja novu pjesmu "Strah od ljubavi"

U novom spotu koji je režirao Nevio Smajić, bend je odlučio ukazati na sve mogućnosti koje nam je ova pandemija donijela pa poručuju: „Sve u svemu ako mislite da kišna nedjelja ne može inspirativna, poučna i produktivna bacite pogled na ovo malo remek djelo dokonosti i naučite riječi prije nego što se vidimo iduće godine u prvim redovima. Živjeli!„

„Bila je to prilika za reset pred koncertnu euforiju sljedeće godine, konačno smo imali vremena spariti sve čarape i posložiti fotoalbume kronološki, a i tematski. Suba pokazuje na važnost održavanju fizičke spreme i urednosti, Zoki na svom primjeru prezentira kako se pravilno odmoriti , Šoki gledateljima nudi uvid u svoje odjevne i stilske nedoumice, Deda nam je skoro zaspao na setu, a ja i dalje vježbam kako biti karizmatičan u kućnim uvjetima", o spotu nam govori Mile Kekin.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene