BRAVO

VIGOR Dečki nastavljaju nizati uspjehe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa vigor snimila je novi spot.

Osječka grupa Vigor izdala je još jedan spot za pjesmu „Zašto me mučiš, nevjero“ sa svoga aktualnog albuma „Još fališ“. Pjesmu je radio već provjereni tim Škoro/Murat. Autori teksta i glazbe su Ivica Plivelić i Miroslav Škoro, a aranžmanski je sve dotjerao Ivica Murat.

Pogledaj i ovo Vigor ''Diana'' - 1 Novi singl! Grupa Vigor opjevala fatalnu "Dianu" u ljetnom hitu: "Umjesto na vjenčanje, dovela nas je u ljubavni trokut"

Ovoga puta su redateljsku palicu snimanja spota prepustili stručnjacima u studiju IDJVideos gdje mnoge glazbene zvijezde snimaju svoje video uratke. Ovom pjesmom su zadržali svoj prepoznatljivi stil uz zvukove buzukija koji je dominirao i u pjesmama „Još fališ“ i „Divna“. Zanimljivo je to što su upravo fanovi grupe Vigor odlučili koji će spot slijedeći snimati.

Pjesma „Zašto me mučiš, nevjero“ je odlično prihvaćena od strane slušatelja, vrti se po radio postajama, te se na koncertima traži njeno izvođenje i po par puta. Prema riječima članova grupe, na snimanju je bilo vrlo zabavno, u spotu se pojavljuje i Bojana Šarac, mlada djevojka i model koja je pokazala kako se snosi sa vremenskim uvjetima u studiju, našalili su se.

Kako je u današnje vrijeme neophodna online suradnja sa fanovima, a Vigorovci bilježe sve više i više koncerata diljem Hrvatske i Slovenije; tako su i dobili community management pojačanje, te su sada timski prisutni na društvenim mrežama. Njihove najave slijedećih koncerata možete pratiti na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene