Neponovljivo!

Bare stiže pred šibensku publiku: Nakon otkazanog koncerta zbog problema sa zdravljem sada se osjeća dobro!

Goran Bare Goran Bare Promo 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Bare Galerija

Nedavno odgođeni koncert Goran Bare & Majke održat će se 27.kolovoza 2022. godine na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila.

Podsjetimo, Goran Bare & Majke su trebali nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila 12.kolovoza, u sklopu projekta "Glasno s Tvrđave“. Nažalost, zbog zdravstvenih problema, prvotno zakazani koncert Gorana Bare i Majki na Tvrđavi sv. Mihovila odgođen je konačno na novi datum: subota 27.8. s početkom u 21 sat. Iz benda je potvrđeno da se pjevač Goran Bare osjeća dobro i stabilno.

Pogledaj i ovo showbuzz Od 04. do 11. siječnja Goran Bare na KnockOut Snow Festivalu 2014!

Tako će za šibensku publiku, za kraj glasnog ljeta, ipak nastupiti jedan od najznačajnijih i najboljih hrvatskih rock sastava – Goran Bare & Majke.

Karizmatičan i neponovljiv umjetnik, na sveopću radost fanova i publike, nastupit će na festivalu i u srednjovjekovnom ambijentu raspaliti emocije svih prisutnih.

Tko je doživio Gorana Bareta pod svjetlima reflektora zna da je to koncertno iskustvo svaki puta posebno i neponovljivo. Iskrene emocije i žestoka energija, svojstvena samo najvećima, prenijet će se glasno s Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku u emotivan vrhunac glazbenog ljeta.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjan i za novi datum događanja. Zahtjev za povratom ulaznica moguć je putem mail adrese info@eventim.hr zaključno s nedjeljom 21.8. kolovoza 2022 u ponoć.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene