Idealna prilika

Eni Jurišić i Matija Cvek ponovno udružili snage, hoće li ovo biti novi megahit? "Spremni smo za naš mali spektakl"

Eni Jurišić - 1 Eni Jurišić - 1 Filip Gržinčić/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić - 2 Eni Jurišić - 3 +0 Eni Jurišić - 1 Galerija

Nakon najvećeg domaćeg hita prošle godine Eni Jurišić i Matija Cvek ponovno su udružili autorske snage.

Prošlu godinu na domaćoj glazbenoj sceni obilježio je megahit "Trebaš li me" Eni Jurišić i Matije Cveka, a dinamični duo sada je ponovno udružio autorske snage na power baladi "Kreni dalje", s kojom će Eni 11. veljače nastupiti na Dori.

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Eni Jurišić točka na i uspješne 2022.! Održana svečana dodjela nagrade Cesarica, Eni Jurišić i Matija Cvek imaju hit godine!

"Na pjesmi je radio super dvojac, moj dragi kolega i prijatelj Matija Cvek i glazbenik, producent Vlaho Arbulić. Tijekom tog procesa i ja sam sudjelovala u radu na pjesmi, što me čini ponosnom članicom tog autorskog tima. Nakon prve demo skice, pjesmu je u vrlo kratkom roku produkcijski nadogradio Filip Majdak iz Kaleido music i ugodno smo se iznenadili krajnjim rezultatom i koliko su se pjesma i sound sljubili.", ispričala je Eni.

Zanimljivost je da ova pjesma nije pisana za Doru, ali tijekom njezina stvaranja cijeli se tim složio da u svojim rukama imaju nešto iznimno što treba biti publici predstavljeno na poseban način, a Dora se činila kao idealna prilika. Eni i njezin tim već su duboko zakoračili u pripreme za scenski nastup, a stigli su i prvi komentari na pjesmu:

"Komentari na pjesmu su već izrazito dobri i pozitivni, a to nam je i bilo najbitnije jer nam kroz glave prolaze svi trenutci iz perioda u kojem smo radili na pjesmi i spotu (koji režijski potpisuje Filip Gržinčić), a u koje smo pretočili toliko ljubavi i kreativne energije.", rekla je Eni te otkrila kako se osjeća ususret nastupu.

"Dorina pozornica bit će mi novo iskustvo i sigurno jedan od posebnijih nastupa. Trenutačno s timom razrađujem ideje i sve detalje vezane za nastup, pa kad to sredimo, spremni smo za naš mali spektakl koji će biti jednostavan, ali moćan", zaključila je.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 +20 Britney Spears - 3 Zanimljivosti Britney Spears iznenadila objavom vezanom za svoje ime, novi bizarni ispad nekad omiljene pjevačice šokirao je njezine fanove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene