Sanjam

Nevjerojatno putovanje: Spot uz koji ćete obići pola svijeta

Mirela Priselac Remi (FOTO: PR) Mirela Priselac Remi (FOTO: PR)

Elemental predstavlja pjesmu o snovima i putovanjima.

Bend Elemental, spontano ali prigodno, upravo zatvara jedno poglavlje, i to novim singlom i spotom.

Pogledaj i ovo showbuzz Leži u bolnici FOTO Oporavlja se – Operacija je iza nje

Pjesma „Sanjam“ posljednji je singl koji nam donosi album „Tijelo“.

Album „Tijelo“ dvostruki je album s 18 pjesama koji je Elemental izdao za vlastitu nakladničku kuću i kojim je proslavio svojih 18 godina postojanja. Album je pobrao mahom odlične recenzije i osvrte, a osvojio je i nagradu Porin za „Najbolji album alternativne i klupske glazbe“, „Najbolje likovno oblikovanje“, dok je prvi singl s albuma, pjesma „Goli i bosi“ odnijela titulu „Pjesme godine“.

No vrijeme je da se jedna priča zatvori, kako bi se nova mogla stvarati.

Pjesma „Sanjam“ govori o snovima i putovanjima te bijegu u 'neke udaljene svjetove'. Videospot koji prati pjesmu pomalo je personaliziran jer se u njemu, najvećim dijelom, pojavljuju kadrovi putovanja Mirele Priselac Remi.

U spotu se tako pojavljuju kadrovi iz raznih gradova i kontinenata pa će vas „Sanjam“ odvesti u Cataniju, na Etnu, u Berlin, Amsterdam, London, Los Angeles, Santa Cruz, San Francisco, San Luis Obispo i Pariz, ali i daleku Indiju.

Redateljska palica prepuštena je u ruke Marka Milovca i C47film/Spotlight produkcijske kuće, s kojima „Elemental“ surađuje već dugi niz godina, direktor fotografije videa „Sanjam“ je Ivan Zadro, dok je za montažu zaslužan Slaven Jekauc.

Kako pjesma govori, osim o snovima i o putovanjima, Elemental je na svojoj stranici na Facebooku organizirao i nagradnu igru gdje su pratitelji benda mogli osvojiti zanimljiva putovanja po Europi, a fanovi stranice imat će priliku uskoro osvojiti i doček Nove godine u jednom posebnom pitoresknom europskom gradu.

Izlaskom spota za pjesmu „Sanjam“ bend najavljuje odlazak u studio, stvaranje novih pjesama i nekih novih priča. U 2018. godini Elemental slavi 20 godina, očekujte proslavu okruglog rođendana uz puno zanimljivih trenutaka kroz godinu, nove pjesme, nove spotove, puno koncerata ali i iznenađenja.

Mirela Priselac Remi (FOTO: PR) Mirela Priselac Remi (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene