Nova pjesma

Ekskluzivno poslušajte novu pjesmu Alke Vuice - 'Alkina kafana'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva po prvi puta zajednička suradnja Miroslava Rusa i Alke Vuice na pjesmi, ekskluzivno poslušajte 'Alkinu kafanu'!

Alka Vuica, originalna, jedinstvena i definitivno na svoj način posebno, ovim riječima mnogi opisuju spomenutu glazbenicu. Započevši novu suradnju sa diskografskom kućom Hit Records, Alka je najavila kako zajedno sa svojom 'radnom' ekipom priprema puno toga zanimljivoga i novoga, a sada je došlo vrijeme da to i predstavi.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Ups! Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

Svojoj brojnoj publici, Alka ovih dana donosi novi singl itekako zanimljivog naziva 'Alkina kafana'!

>> Alka Vuica o zaručniku: 'Sad se moramo malo rastati da ja smršavim'

Već po samom naslovu možemo reći da je u pitanju nešto veoma originalno, a još kada se tome pridoda Alkin glas, ne preostaje nam ništa nego samo uživati u onome što ova glazbenica radi.

'Nakon dugo vremena ponovno surađujem sa prijateljem i velikim autorom Miroslavom Rusom. Ovo je prva moja i Rusova suradnja, u smislu da ja pjevam', rekla je Alka.

Kako je nastala dugoočekivana pjesma?

'U zajedničkom razgovoru Rusa i mene, rekla sam mu imam tekst, nemam glazbu, fali mi Alkina kafana! Nije prošlo puno, Rus je sjeo uz gitaru i napravio glazbu, koja se savršeno uklopila uz tekst. Imala sam veliku želju da se i moj novi tamburaški album na kojem se nalaze uz nove pjesme i moji veliki hitovi u novim aranžmanima, zove 'Alkina kafana'', objašnjava Alka.

'Pjesma je zarazna, brza i vjerujem kako će u vrlo kratkom roku zaživjeti u radijskom eteru, ali i među publikom. Vjerujemo svi u uspjeh ove tipične ljubavne pjesme koja govori o ljubavi, u iščekivanju onog pravog, a opet je s druge strane veselica za društvo. Uživajmo svi zajedno u Alkinoj kafani! ',  izjavila je Alka Vuica povodom svog novog singla
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene