Nakon 12 godina!

Dugoočekivani Severinin koncert u Osijeku rasprodan, sprema se spektakl: ''Sretna sam ko malo dite!''

Severina - 7 Severina - 7 PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 9 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 +0 Severina - 8 Galerija

Nakon dugih 12 godina Severina konačno dolazi u Osijek, a sve karte već su rasprodane!

Dvanaest godina, koliko je prošlo od posljednjeg Severinina koncerta u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se zaželjeli najveće ženske regionalne zvijezde. U prilog tome govori i (od prošlog tjedna) rasprodana dvorana Gradski vrt, koja će u petak dočekati Severinu. Karta više traži se i po društvenim mrežama, no još zanimljivije, upravo tamo traži se i pjesma više. Naime, Severina je repertoar koji priprema djelomično prepustila i odabiru publike, a pjesme koje najviše budu tražili – obećala je i otpjevati.

''Sretna sam ko malo dite, od trepavice pa do pete, što dolazim u Osijek. Nisam bila dugo, jedva čekam vidjeti radosna lica. Muči me samo repertoar, ljudi traže puno pjesama koje inače ne pjevam, a morat ću im ispuniti želje...'' izjavila je Severina.

''Sve pjevaj, imamo cijelu noć!'' jedan je od komentara na Instagramu.

Kako je i ranije najavila, Severina te večeri planira nadoknaditi svih 12 godina, koliko se nije vidjela s osječkom publikom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene