novi singl

Regionalni multimedijalni umjetnik objavio posebnu videopriču: "Inteligencija je na koljenima"

dRUMELODY dRUMELODY Foto: PR

dRUMELODY, pravog imena Berin Tuzlić, donosi publici novi glazbeni spot kao jedinstvenu videopriču ono što mnogi ne vide, ne čuju, a vide i sve čuju i razumiju.

On živi u Sarajevu i multimedijalni je umjetnik, od stripa i videa pa do stvaranja zanimljive, tamnijim notama obojane i definitivno underground elektroničke glazbe. Radi se o umjetniku poznatom pod imenom dRUMELODY, a publici je otkrio novi singl.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 5 ljubavna balada Ana Rucner kao poklon za Valentinovo i svoj rođendan predstavlja novu pjesmu "Strah od ljubavi"

Single ‘’NewLand’’ prva je pjesma s novog albuma pa kao takva otvara vrata slušateljima prema narednih deset kompozicija koja stvaraju kolaž različitih elektroničkih žanrova od pop electro breaka, electro noisea, old school beata do duba i micro housea.

dRUMELODY, pravog imena Berin Tuzlić, donosi nam sada novi glazbeni spot kao jedinstvenu videopriču na ono što mnogi ne vide, ne čuju, a vide i sve čuju i razumiju.

‘’Frekvencija emocionalnog komunicaranja na najmanjoj je razini. Ljudi i biljke veće digitalne dopadljivosti nego prirodne, doseglo je najveći stupanj površnosti. Fizičko upravljanje osjećajima je počelo. Osjećaj ukusa, mirisa, a danas i dodira, ništa drugo neće donijeti nego tupilo. Inteligencija je na koljenima. Sve su to podsvjesne poruke koje su nam različitim, novim online doktrinama koje ne poznajemo, servirane na meniju za doručak svakog jutra’’, istaknuo je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +0 Serija Dar Mar Celebrity Ekskluzivno otkrivamo detalje! Pogledajte bivšu predsjednicu na snimanju serije: Kako se snašla kao glumica?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene