jedna i jedina!

Doris Dragović ponovno dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha: "Jedva čekam da ponovno doživimo onu emociju!"

Doris Dragović Doris Dragović Dino Ninković 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 1 Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 2 Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 4 Vjekoslava Huljić, Doris Dragović i Alen Vitasović Jacques Houdek, Doris Dragović i Zorica Kondža - 5 Doris Dragović - 3 +19 Doris Dragović - 4 Galerija

Doris Dragović, jedna od naših najvećih glazbenih diva, rasprodala je zagrebačku Arenu! Karata za spektakl najavljen za 25. studenoga 2023. više nema, nestale su u samo mjesec i pol od najave koncerta. Najbolji je to pokazatelj koliko publika voli Doris i njezine bezvremenske hitove.

Pjevačica Doris Dragović u razgovoru za radio "Bravo" otkrila je voditeljici Tatjani Jurić koliko se raduje nastupu u zagrebačkoj Areni.

"Hvala svima, jedva čekam da ponovno doživimo onu emociju iz Arene, da se veselimo i guštamo! Hvala najboljoj ekipi s bravo! radija na vrhunskoj organizaciji i promociji", poručila je Doris.

I nakon dugogodišnje karijere, srce na trenutak zastane prije izlaska pred publiku.

"Uvijek je taj izlazak na pozornicu prvi i jedini, nikad više ta emocija! Uvijek su pripreme najvažnije na svijetu, uvijek su probe – živčane, sve što jedan pošteni koncert mora imati", dodala je.

Vlasnica jednog od najjačih vokala hrvatske glazbene scene ponovno je dokazala da ni nakon četiri desetljeća karijere ne silazi s vrha.

Na pozornici najveće hrvatske Arene prije četiri godine ostavila je i srce i dušu, a isto je obećala i ovaj put. Dvadeset tisuća ljudi te je večeri pjevalo kao jedno, publika svih generacija je, malo je reći, bila oduševljena.

Za spektakularni koncert tražile su se - ne karta, nego stotine karata više, stoga ne čudi što su ih ovoga puta brojni obožavatelji odlučili nabaviti na vrijeme, čak četiri mjeseca prije koncerta i tako si osigurati mjesto na glazbenom događaju godine.


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene