njihova verzija priče

Nakon TBF-a Sonju je opjevao i Djigibaoo, poslušajte šarmantnu novu pjesmu!

Djigibaoo Djigibaoo Barbara Čolak/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Djigibaoo Galerija

Splitski bend Djigibaoo objavio je pjesmu "Sonja".

Sjećate se Sonje iz pjesme TBF-a? Mladi bend iz Splita napravio je svoju verziju priče, a kako zvuči "Sonja" u potpuno drugačijem, ljetnom ruhu provjerite u pjesmi benda Djigibaoo.

"Ne zove se Sonja, nije u Parizu i nikad nije bila moja cura ! " Pjesma koju smo napisali u ljeto 2019. godine. Priča je zapravo o našem prijatelju i njegovoj bivšoj curi, ali zbog rime i zvučnosti morali smo promijeniti njezino ime i mjesto gdje živi", ističu iz benda.

"Sonju" su snimili u MC Pavarotti u Mostaru pod vodstvom producenta Saše Karabatka i tehničara Adina Sarića, koji igrom slučaja u pjesmi gostuje i repa kako samo on to zna. "To nam je bio izazov i prihvatili smo ga raširenih ruku s osmjehom od uha do uha. Još kad smo čuli vers koji je napisao rekli smo odmah "ovo je zakon", dodaju iz benda.

Miks i master pjesme potpisuje Tomo Miladinović iz benda Rezerve, a spot je sniman po redateljskom palicom Marina Vrce, dok je iza kamere bio Luka Eterović.

Djigibaoo su bend već dobro poznat na splitskoj sceni, a članovi benda su: Petar Stolnik (frontmen i gitara), Antonio Šabić (lead gitara), Ivan Malenica (bass gitara) i Tomislav Ćurić (bubnjevi). Prije nekoliko mjeseci objavili su singl "Paranoje" kojim su najavili novu eru svoga stvaralaštva, a "Sonja" je novo poglavlje njihova novog albuma.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja +26 Marko i Iris Livaja - 1 Celebrity Livajina Iris javila se nakon vijesti kojom je sve šokirao, imala je što reći, pa je uputila znakovitu poruku!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 1 Fani Stipković i Fernando Hierro - 5 +21 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković u 41. godini čeka prvo dijete, sretnu vijest objavila je u predivnom videu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene