U Puli

Dimensions festivala u pulskoj Areni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon prošlotjednog spektakularnog nastupa The Original Wailersa i Grandmaster Flasha kojim se najavio ovogodišnji iznimno uspješni Outlook festival, u srijedu 4. rujna pulska će Arena još jednom ugostiti kremu svjetske elektronske scene.

Na drugom izdanju Dimensions festivala (5.-9. rujna 2013.) nastupit će Bonobo, Portico Quartet, Mount Kimbie, Andrew Ashong te nekoliko DJ-eva s festivalskog line-upa čiji će nastup biti iznenađenje za sve posjetitelje pulske Arene.

Pogledaj i ovo PR NASTUPILO PREKO 200 IZVOĐAČA Posljednji ples Dimensions festivala u Puli

Ulaznice po cijeni od 150.00 kuna još uvijek je moguće nabaviti na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Određeni broj ulaznica biti će u prodaji i pred samom Arenom.

>> Počeo Outlook festival - U Pulu stiglo 12 tisuća mladih!

Spektakularni rimski amfiteatar, pulska Arena, u srijedu 4. rujna biti će idealna kulisa za jedinstveni glazbeni događaj kojim se najavljuje drugo izdanje s nestrpljenjem iščekivanog Dimensions festivala koji će se od četvrtka 5. do ponedjeljka 9. rujna održati na ekskluzivnoj lokaciji, na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Dostojni će uvod u pet dana inovativne plesne, elektroničke glazbe pružiti koncert u Areni na kojem će nastupiti cijenjeni britanski glazbenik Bonobo sa svojim live bandom. Bonobo je vrsni majstor downtempo glazbe koji je poznat i cijenjen zbog svoje vještine miješanja trip-hopa, jazza i elektronike. U Pulu dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira svoj peti album 'The North Borders'. Njegov stominutni nastup s bandom unutar više od 2000 godina starih zidina biti će događaj atraktivan za uši i oči. 


Uz Bonoba i band nastupa intrigantni Portico Quartet koji savršeno spaja elektroniku i jazz, dvojac s Warp labela zbog kojeg je skovan izraz post-dubstep - Mount Kimbie, te eklektični londonski producent Andrew Ashong. Uz ovu, svojevrsnu glazbenu kremu svjetske elektronske produkcije, posjetitelje će svojim nastupom iznenaditi i nekoliko DJ-eva i producenata s line upa Dimensions festivala. Identitet ovih izvođača otkrit će se na samom koncertu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene