Pokreni se

Vježbati je lako – Danijeli nisu problem ni visoke pete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regionalna glazbena diva Danijela Martinović otkriva dio svoje intime kako bi nas pozvala na što aktivniji i zdraviji život! Kontinentalna turneja projekta Pokreni se razbudila je Varaždince.

Splitska pjevačica Danijela Martinović podržala je kontinentalnu turneju projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja te svojom dobro poznatom pozitivnom energijom i korisnim savjetima pokrenula duh i tijelo brojnih vježbača. Prekrasna slika prepune sportske dvorane Graberje u Varaždinu pokazala je upornost i dobru volju starih i mladih, a podršku projektu dali su i dogradonačelnik Varaždina Vjeran Radelić i nogometni trener Varaždinac Branko Ivanković.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

'Shvatila sam da je naše tijelo kuća naše duše. Vježbanje sam otkrila u najtežem periodu svog života i zaljubila sam se u taj osjećaj koji mi ono pruža. Taj napor mi moje tijelo kao savršen mehanizam stostruko vraća. Ne samo da je lijepo vidjeti svoj odraz u ogledalu već je puno važnije da se zaista osjećam poletno i puna energije', izjavila je poletna Danijela Martinović.

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdrav život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

>> Danijela Martinović postala je prva zvijezda iz regije s vlastitom linijom Cruciani narukvica

'Lijepo je vidjeti pune dvorane vježbača koje je privukao projekt Pokreni se. Apeliram na sve da brinu više o zdravlju, da se bave sportom i na taj način spriječe eventualne bolesti!', izjavio je nogometni trener Branko Ivanković.

Kontinentalna turneja Pokreni se 2013. završava iduće subote u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu gdje vježbače očekuju zanimljiva predavanja i trening, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene