"Sjene"

Coolins najavljuje novu pjesmu koju će otpjevati u duetu, evo kad je obožavatelji mogu očekivati

Coolins Coolins PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins Karlo Bartolec Coolins - 3 Karlo Bartolec Coolins - 1 +0 Coolins Galerija

Karlo Bartolec, javnosti poznatiji kao COOLINS pri samom je završetku svoje nove pjesme pod nazivom "Sjene" koju će izvesti u duetu s karlovačkom pjevačicom Nives Salaović

Pop pjevač Karlo Bartolec, javnosti poznatiji pod umjetničkim imenom COOLINS pri samom je završetku svoje nove pjesme pod nazivom "Sjene". Tekst i glazbu potpisuje sami pjevač u suradnji sa svojim bratom Lukom Bartolecom sa kojime surađuje već unazad 3 godine.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins Lijepa vijest! U obitelj Karla Bartolca Coolinsa stigla prinova, možda i njegova nasljednica: "Uz mene će uvijek imati osmijeh na licu"

Svoju najnoviju pjesmu izvesti će u duetu sa svojom kolegicom, karlovačkom pjevačicom Nives Salaović koja će gostovati u pjesmi. Sama pjesma će biti ljubavne tematike, pop stila sa elementima EDM glazbe.

"Sa Nives se znam punih 4 godina, kada smo se upoznali na tadašnjem karlovačkom glazbenom festivalu zabavne glazbe "VAGA" gdje je započelo naše predivno prijateljstvo. Osim našega prijateljstva, Nives je prvenstveno predivna osoba, prijatelj, ogromna životna podrška i iskrena osoba, koja će uvijek biti tu za mene kao i ja za nju ne samo u javnome poslu već i privatno mogu na nju računati u svako doba dana kao i ona na mene", kazao je Coolins.

Pjesmu Coolinsovi obožavatelji mogu očekivati premijerno u 10. mjesecu, gdje će biti premijerno predstavljena na svim društvenim mrežama. Osim najnovije pjesme koju mladi pjevač najavljuje, proslavio je nedavno i svoj 29. rođendan u društvu sebi malog kruga njegovim glazbenih kolega i prijatelja.

U pripremi su i njegovi koncerti koje priprema sa svojim pratećim gitaristom Petrom Marićem koji mu je velika glazbena podrška u njegovom glazbenom stvaranju, a o kojima možete biti obavješteni putem njegovog Instagram profila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene