u ponedjeljak premijera

Film s Jankom Popovićem Volarićem proglašen najboljim u regiji!

Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 1 +0 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 2 Galerija

Novi film Nevija Marasovića koji od 8. ožujka gledamo u domaćim kinima osvojio je prvo mjesto na legendarnom beogradskom festivalu.

Komedija Comic Sans redatelja Nevija Marasovića s Jankom Popovićem Volarićem i Zlatko Burićem u naslovnim ulogama osvojio je prvu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu - FEST. Comis Sans proglašen je najboljim filmom u regiji, a domaći gledatelji imaju ga priliku pogledati od 8. ožujka kada kreće u redovitu kino-distrubuciju u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Jasno je na čijoj je strani Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

FEST je nezaobilazan dio kulturnog života Beograda i festival na kojemu se već gotovo pet desetljeća prikazuje kvalitetna svjetska i domaća produkcija. Prošle godine glavnu nagradu FEST-a odnio je Ne gledaj mi u pijat Hane Jušić. Filmove 46. FEST-a ocjenjivat će žiri u sastavu: Milčo Mančevski, redatelj, predsjednik žirija (Makedonija, SAD), Mila Turajlić, glumica (Srbija) Jovan Jovanović, redatelj (Srbija), Gordan Kičić, glumac (Srbija) i Elma Tataragić, festivalska selektorica (BiH).

Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3 Janko Popović Volarić (FOTO:PR) - 3

Comic Sans na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija: iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, u avanturi života. Comic Sans prikazat će se 2., 3. i 4. ožujka. Raspored projekcija dostupan je na službenim festivalskim stranicama.

Comic Sans nastao je u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa – Potprograma MEDIA.

 

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene