Nikako ne propustite

KONCERT KOJI SE ČEKA Brkovi osvajaju susjede

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačka punk rock wellness mašina Brkovi održat će svoj najveći solo nastup u beogradskoj Hali sportova u petak, 1. travnja.

Nakon Hladnog piva Brkovi su prvi hrvatski bend koji će u Beogradu svirati samostalan koncert u velikoj dvorani. Rezultat je to neumornog “terenskog rada” kojeg brkati momci već godina odrađuju u cijeloj regiji. Prirodno, korak po korak, počevši od malih klubova i alternativnih festivala grupa se eklsplozivnim, notornim nastupima probila do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja te, naposlijetku, i velikih sportskih dvorana.

Pogledaj i ovo Bend Sviraju sve! Slavonci iz grupe Žute dunje u pohodu na estradu: Zbog sudske tužbe dobili pjesmu čuvenog hitmejkera

Popularnost koju bend uživa u susjednoj Srbiji je evidentna. Naše grupe jako rijetko dolaze do prilike solo nastupati u tamošnjim dvoranama, stoga uspjeh Brkova spade među iznimne poduhvate. Podršku fanova su imali oduvijek, ali tek rasprodanim koncertom u zagrebačkom Domu sportova regionalni mediji su polako počeli shvaćati moć ove punk folk petorke.

Nastup u Beogradu nije šala već je na rasporedu 1. travnja. Tjedan kasnije, točnije 8. i 9. grupa će na dva dana zaposjesti zagrebačku Tvornicu kulture. Osim bezvremenskih hitova s prošlih izdanja poput “Opasno s drogiram”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Kurvo prokleta”, “Balkan star”, “Nisam ja za tebe”, “Pizda materina”, “Mala” i mnogih drugih Brkovi će publici predstaviti novi albumTorzo Dade Topića”.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene