Poslušajte

Boa posljednjim singlom s albuma 'Indigo' najavljuju nove glazbene izazove!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon posljednja tri singla kroz koja su ovi, svima poznati alter rockeri, uspješno predstavljali svoj osmi studijski album 'Indigo', grupa Boa donosi svoj četvrti, ujedno i posljednji singl sa spomenutog nosača zvuka.

Pjesma nosi naziv 'Protiv struje', a svi oni koji još nisu uspjeli čuti album „Indigo“ u potpunosti, novi singl mogu poslušati na sljedećem linku:

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi rekao? ODALA IH FOTKA U2 ljetuje u Hrvatskoj

Boa feat. Ivana Kindl: Nova energija u pjesmi 'Svi tvoji poljupci 2014.'

'Pjesma 'Protiv struje' kao četvrti singl s našeg aktualnog albuma 'Indigo' možda najizravnije odražava naš stav kao benda prema stvaranju glazbe. Do sada smo se u karijeri uvijek vodili našim 'unutarnjim glasom', potrebom da se izrazimo na način koji u tom trenutku smatramo pravilnim. Nekad je rezultat bio više, nekad manje komercijalan, za neke kritičare bolji, za neke lošiji, ali uvijek smo stajali iza toga što radimo…' – opisuju svoj posljednji singl članovi grupe Boa, te najavljuju neke nove glazbene priče:

'Nikad se nismo bojali tragati za novim, drugačijim zvukom bez straha da li će se isti uklopiti u stil grupe BOA. Tako će i singl na kojem tek radimo biti sasvim drugačijeg zvuka i to traganje za novim je izazov koji nas vuče protiv struje.'


Album 'Indigo' u posljednjih je godinu dana privukao publiku sjajnim singlovima i velikim glazbenim suradnjama kroz pjesme „Uspomena sna“ (ft. Ivana Kindl), „Pravo vrijeme“ (ft. Massimo) i „Lagano“. Cijelu 'Indigo' priču zaokružili su velikim i iznimno prihvaćenim koncertom u punom Vintage Industrial Baru krajem ožujka ove godine. I dok se naš ponajbolji regionalni alter rock sastav u svom studiju suočava s novim izazovima i novim strujama, nama ne preostaje ništa drugo osim da uživamo u novoj pjesmi….
Grupu Boa pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene