U Time Baru

Gdje je After party tu je i naša seksi manekenka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osvježenje i opuštanje nakon napornog radnog dana potreba je i motivacija koja svakodnevici daje novu energiju.

Zagrebački Time bar, poput svjetskih metropola, predstavlja Overtime After Work party. Prvi u nizu party ovog je tjedna bio u znaku opuštajućih i plesnih zvukova uz live nastup saksofoniste Ive Prodana i DJ-a Pilla Jacksona.

Pogledaj i ovo Antea Kodžoman - 1 Danas živi mirnim životom Našu bivšu manekenku zadnjih godina rijetko vidimo u javnosti, no evo zbog čega je napravila iznimku i pojavila se kao gošća

Antea Kodžoman se zabavlja na Hvaru

U druženju nakon poslovnih obaveza uživale su bivša manekenka i poduzetnica Anna-Lena Bienenfeld, pobjednica svjetskog izbora Look Of The Year Kim Kosanović, Antea Kodžoman i brojni drugi. Prekrasan ambijent Time bara za ovu je priliku postao jedinstvena vinska oaza u kojoj se uživalo u čarobnim okusima Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Karizma i drugih vrhunskih vina s bogate Petrač vinske karte.

Time bar nalazi se u samom srcu Zagreba, Petrinjska ulica 7. U okruženju stare zagrebačke jezgre, Time predstavlja idealno mjesto za druženje s kolegama i prijateljima koje uz bogatu ponudu pića, prekrasno uređenje i pomno biranu glazbu pruža zasluženi predah od užurbanog života.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene