Velika turneja

2CELLOS oduševili publiku u rasprodanom londonskom Apollo kazalištu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert 2Cellos rasprodan je četiri mjeseca unaprijed, a na ovom poznatom koncertnom okupljalištu s bogatom tradicijom nastupale su mnoge svjetski poznate zvijezde.

2CELLOS su sinoć oduševili obožavatelje na rasprodanom koncertu održanom u legendarnom londonskom Apollo kazalištu (Apollo Theater).

Pogledaj i ovo 2Cellos - 5 Spektakl za pamćenje! 2Cellos se oprostili od hrvatske publike i objavili konačni kraj: ''Oboje smo sretniji nego ikad prije!''

Koncert je rasprodan četiri mjeseca unaprijed, a na ovom poznatom koncertnom okupljalištu s bogatom tradicijom nastupale su mnoge svjetski poznate zvijezde. 22. prosinca 2CELLOS nastupaju u Turskoj, a od siječnja pa sve do travnja slijede SAD i Kanada. Na američkoj turneji će održati čak 42 koncerta.

Od svibnja sljedeće godine Luka i Stjepan sviraju u Europi i ujedno slave svoj peti rođendan, odnosno pet godina uspješne karijere. Među najavljenim nastupima je koncert u pariškoj Olimpiji koji je gotovo rasprodan pet mjeseci unaprijed (održat će se 1. lipnja 2016.) te veliki slavljenički koncert u Veroni, Arena, 11. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene