''ne paničariti!''

Domaća glumica pokupila je sve simpatije pratitelja na Instagramu zbog lijepe geste koju je napravila za jednu životinju: ''Ako primjetite da su na jako izloženom mjestu...''

Tara Rosandić Tara Rosandić Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić - 1 Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell) Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 2 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 3 +11 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Galerija

Tara Rosandić u novoj objavi na Instagramu otkrila je pratiteljima kako je spasila mladu vranu, a oni su se jednostavno rastopili u komentarima.

Glumica Tara Rosandić objavila je fotografiju s malom vranom pa u opisu otkrila što se točno dogodilo.

Naime, Tara je otkrila kako mlade vrane ne znaju još letjeti pa su neke od njih nažalost izvan gnijezda.

"To je, ispostavlja se, normalan proces. Treba ih se pustiti na miru, osim ako ne primjetite da su u izravnoj opasnosti. Ako primjetite da su na jako izloženom mjestu, gdje prolazi puno ljudi, uputno ih je skloniti na skrovitije mjesto. #bitno ako vas pritom napadaju bebini roditelji, to je zapravo idealno, jer će je nastaviti hraniti dok ne ojača. Moja preporuka - samo držite kakav štap oko pola metra duljine iznad sebe i neće se usuditi napraviti kontakt s vama", napisala je.

Zatim je objasnila kako je to mala vrana koju je maknula s livade i sunca na udaljeni zeleni otoćić i dala joj vode.

"Navečer sam se vratila i dignula je na grm u improvizirano gnijezdo i to je sve što možete napraviti! ne paničariti zbog roditelja, primite štap i basta. Skužile su da je majmun s oruđem = loše".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Rosandić (@tara_rosandic)

U komentarima joj se odmah javila Katarina Baban "Isuse" te dodala mnoštvo emotikona zaljubljenih smajlića.

"Preslatko", "Ajme meni", "Bože kako ste slatke", "A malecka", "Ijuuj", "Izuzetno su inteligentne", glasili su komentari.

Inače, glumicu na Instagram profilu prati preko 27 tisuća vjernih pratitelja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Mikić - 2 Marija Mikić - 1 Marija Mikić - 4 Marija Mikić - 2 +26 Marija Mikić - 1 Celebrity Udala se srpska pjevačica koja je s našom Mineom obradila stari hit, svoju sreću s partnerom dugo je čekala, a onda su sve šokirali neočekivanim vijestima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 3 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 4 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić nasmijala je pratitelje urnebesnom fotkom sa svojim suprugom: ''Nego, u kojem je on mjesecu?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene