pravi fenomen!

Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Taylor Swift, Travis Kelce Taylor Swift, Travis Kelce Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce na Super Bowlu Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 +16 Usher Galerija

Super Bowl je ove godine gledalo 123,4 milijuna gledatelja, što ga čini drugim najgledanijim događanjem u povijesti SAD-a.

Ovogodišnji Super Bowl u prosjeku je gledalo 123,4 milijuna gledatelja, što ga čini najgledanijim televizijskim prijenosom u povijesti i drugim najgledanijim događajem u SAD-u nakon slijetanja Apolla 11 na Mjesec.

Prethodni rekord pripao je prošlogodišnjem Super Bowlu, koji je u prosjeku privukao 115,1 milijun gledatelja, a CBS Sports objavio je ove zapanjujuće brojke manje od 24 sata nakon što su Kansas City Chiefsi osvojili Lombardi Trophy, nakon što su porazili San Francisco 49erse s rezultatom 25:22 u Las Vegasu.

Pogledaji ovo Usher na Super Bowlu Celebrity Priredio je show za pamćenje na najvećem sportskom spektaklu, a nitko ne može vjerovati koliko ima godina!

Dakle, to znači da je samo slijetanje Apolla 11 na Mjesec 1969. godine gledalo više ljudi od tog sportskog spektakla, s procijenjenim prosjekom između 125-150 milijuna gledatelja. Na samom CBS-u utakmicu je gledalo 120 milijuna ljudi, što je također povijesni rekord, a više od 200 milijuna gledatelja gledalo je barem dio Super Bowla na svim mrežama i streamovima koji su prenosili utakmicu.

Jeste li vi gledali Super Bowl?

  • Obavezno, ne propuštam ga niti jedne godine.
  • Ne, ne zanima me to.

Ukupno glasova:

I dok su mnogi pretpostavili kako je superzvijezda Taylor Swift najzaslužnija za takve brojke, ona je u CBS-ovu prijenosu prikazana tek 54 sekunde, što je zapravo manje od jedan posto ukupnog vremena trajanja utakmice. Ostalih deset najgledanijih događaja svih vremena su također prijenosi Super Bowla, i od 2011. godine pa dosad što pokazuje da Taylor ipak vjerojatno nije toliko utjecala na konačan broj gledatelja i da je događanje i dalje iznimno popularno bez nje.

Ipak, milijuni Taylorinih obožavatelja pratili su nekoliko utakmica Chiefsa tijekom cijele sezone, pomažući NFL-u da postavi rekorde gledanosti, a njezino pojavljivanje na stadionu u Las Vegasu motiviralo ih je i da prate Super Bowl.

Pogledaji ovo Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Celebrity Trenutak kad su pjevačicu nokautirale slavne prijateljice tijekom slavlja na tribinama Super Bowla pravi je hit na internetu!

Iako je Super Bowl postavio brojne rekorde emitiranja u SAD-u, njegova je gledanost daleko manja od gledanosti drugih televizijskih događaja diljem svijeta. Najgledaniji svjetski događaj bio je državni sprovod kraljice Elizabete II., koji je u rujnu 2022. gledalo četiri milijarde gledatelja diljem svijeta. Na tom su se popisu našle i ceremonija otvaranja Ljetnih olimpijskih igara 1996. godine koja je bila drugi događaj u povijesti gledanosti s 3,5 milijarde gledatelja, dok su revanš između Muhammada Alija i Leona Spinksa 1978. godine i Alijeva posljednja pobjeda u njegovoj profesionalnoj karijeri privukli dvije milijarde gledatelja diljem svijeta. Finale Svjetskog prvenstva u nogometu 2022. godine gledalo je 1,5 milijardi gledatelja, a ovogodišnji Super Bowl zauzeo je 16. mjesto najgledanijih događaja u svjetskoj povijesti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds Taylor Swift i Blake Lively Blake Lively na Super Bowlu - 3 Blake Lively na Super Bowlu - 4 +23 Blake Lively na Super Bowlu - 2 Zanimljivosti Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Severina - 6 In Magazin: Severina - 5 In Magazin: Severina - 4 In Magazin: Severina - 3 +17 In Magazin: Severina - 2 inMagazin Unatoč turbulentnom životnom periodu Seve se bez problema šali na svoj račun: ''Grašo mi je rekao da izgledam kao da sam izašla iz friteze''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene