obitelj slavi

Bruce Willis nakon teške dijagnoze konačno dočekao i jednu presretnu vijest: "Čista magija!"

Bruce i Rumer Willis Bruce i Rumer Willis Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Rumer Willis - 4 Rumer Willis Rumer Willis - 4 Demi Moore i Rumer Willis - 2 Rumer Willis - 2 Rumer Willis - 3 Bruce i Rumer Willis - 2 Bruce i Rumer Willis Rumer Willis - 1 +0 Bruce i Rumer Willis Galerija

Bruce Willis i Demi Moore postali su baka i djed, a njihova kći Rumer Willis rodila je djevojčicu.

Kći legendarnog glumca Brucea Willisa Rumer na svom profilu na Instagramu podijelila je sa svima sretnu vijest - postala je majka djevojčice kojoj je dala ime Louetta Isley Thomas Willis.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Rumer Willis - 6 u zajedničkom izlasku Dok legendarni glumac prolazi kroz težak period, bivša supruga i njihova kći podsjetile su da imaju i razlog za veselje!

Rumer je djevojčicu dobila s partnerom Derekom Richardom Thomasom.

"Čista magija. Ti si nadmašila naše snove", napisala je ispod preslatke fotografije.

Također, otkrila je i kako je rodila kod kuće 18. travnja.

"Čista ljubav za ovu malu ptičicu", komentirala je ponosna baka Demi Moore.

"Bravo, mama, čarobna je", "Plačem", "Čestitke, mamice", "Bravo, kraljice", samo su neki od komentara presretnih pratitelja, a čestitke su se nastavile i dalje.

Rumer je inače najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore, a njezino dijete prvo im je unuče.

Ona i Derek objavili su vijest o svojoj vezi prošlog proljeća, a nedavno je priznala da nikada u životu nije bila tako sretna. Na Valentinovo mu je zahvalila što će postati roditelji i pohvalila ga za to kako se brine o njoj i djetetu. Bilo je to svega nekoliko dana prije zabrinjavajuće vijesti da je demencija njezina oca Brucea napredovala i nakon što je obitelj otkrila je da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD).

Ta je dijagnoza postavljena manje od godinu dana nakon što se povukao iz glume zbog borbe s moždanim poremećajem, afazijom, zbog koje su mu se bile pogoršale jezične sposobnosti komunikacije. Simptomi uključuju promjene osobnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće s govorom.

"Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete", ispričao je nedavno Bruceu blizak izvor za Daily Mail.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić - 1 Tonči Huljić - 1 Vjekoslava Huljić - 3 Tonči Huljić - 2 +20 Vjekoslava Huljić - 5 Zanimljivosti Zavirite u dom Tončija i Vjekoslave Huljić: Evo kako živi najmoćniji par domaće glazbene scene!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell, Rufus Sewell - 1 Keri Russell, Rufus Sewell - 2 Keri Russell, Rufus Sewell - 3 Keri Russell +19 Keri Russell - 1 Preporuke Vruće scene tinejdžerske zvijezde 90-ih: Skinula se do kraja i pokazala da je daleko od slatkice kakvu pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene