Tako joj je lakše

Kći legendarnog glumca pokazala trudnički trbuh u pripijenom kombinezonu, nakon loših vijesti ne odriče se omiljene zanimacije

Rumer Willis Rumer Willis Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Rumer Willis - 4 Rumer Willis - 2 Rumer Willis - 3 Rumer Willis - 1 Bruce i Rumer Willis Bruce i Rumer Willis - 2 Rumer Willis Rumer Willis i Bruce Willis - 7 Rumer Willis i Bruce Willis - 6 Rumer Willis i Bruce Willis - 5 +7 Rumer Willis - 12 Galerija

Rumer Willis pokazala je poveći trudnički trbuh u pripijenom kombinezonu u kojem vježba unatoč poodmakloj trudnoći.

Najstarija kći legendarnog američkog glumca Brucea Willisa, Rumer Willis pokazala je poveći trudnički trbuh u pripijenom kombinezonu u kojem je odradila trening, u jednoj od teretana na Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Bruce i Rumer Willis Koliko emocija! Pojavila se prva fotografija Brucea Willisa i unučice, a prizor tjera suze na oči: "Njegova slatkoća i ljubav prema njoj..."

34-godišnju Rumer koja očekuje prvo dijete sa svojim 28-godišnjim dečkom Derekom Richardom Thomasom, odlučila se za uski crni kombinezin kojim je u prvi plan istaknula obline i pokazala kako se ni u trudnoći ne odriče svoje omiljene aktivnosti i održavanja forme.

Rumer je inače najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore, a njezino dijete bit će njihovo prvo unuče. Ona i Derek objavili su vijest o svojoj vezi prošlog proljeća, a nedavno je priznala da nikada u životu nije bila tako sretna. Na Valentinovo mu je zahvalila što će postati roditelji i pohvalila ga za to kako se brine o njoj i djetetu. Bilo je to svega nekoliko dana prije zabrinjavajuće vijesti da je demencija njezina oca Brucea napredovala i nakon što je obitelj otkrila je da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD).

Ta je dijagnoza postavljena manje od godinu dana nakon što se povukao iz glume zbog borbe s moždanim poremećajem, afazijom, zbog koje su mu se bile pogoršale jezične sposobnosti komunikacije. Simptomi uključuju promjene osobnosti, opsesivno ponašanje i poteškoće s govorom.

"Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore, tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečki i davao im neželjene savjete", ispričao je nedavno Bruceu blizak izvor za Daily Mail.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene