trenutak nježnosti

Fotografija Brucea Willisa s najstarijom kćeri sve je raznježila, izgleda da se ona posebno teško nosi s njegovom dijagnozom

Bruce i Rumer Willis Bruce i Rumer Willis Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce i Rumer Willis - 2 Bruce Willis s kćerima Bruce Willis s kćerima Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Instagram) +0 Bruce i Rumer Willis Galerija

Rumer Willis na Instagramu je podijelila staru fotografiju na kojoj je otac Bruce Willis ljubi u čelo, a otkako se doznalo da se on povlači iz glume zbog teške dijagnoze, objavila je hrpu njihovih zajedničkih fotki.

Najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore , 33-godišnja Rumer Willis, posebno se teško nosi sa zdravstvenim stanjem svojeg oca.

Pogledaj i ovo Bruce i Rumer Willis obitelj slavi Bruce Willis nakon teške dijagnoze konačno dočekao i jednu presretnu vijest: "Čista magija!"

Nakon što je objavljeno da se Bruce povlači iz glume jer mu je dijagnosticirana afazija, odnosno poremećaj jezika i govora koji se javlja kao posljedica različitih oštećenja mozga, Rumer je na svojem Instagramu objavila niz starih fotografija s ocem, a posljednja je posebno dirljiva.

"Tata", napisala je u opisu fotke na kojoj je Bruce nježno ljubi u čelo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rumer Willis (@rumerwillis)

"Predivna fotografija", "Neka Bog čuva tvog tatu", "Baš slatko", neki su od brojnih komentara ispod fotke, a mnoge je zanimalo i kako je Bruce, no Rumer se oko toga nije oglašavala.

Podsjetimo, vijest o Bruceovom teškom zdravstvenom stanju na Instagramu je podijelila Demi Moore, s kojom je glumac bio u braku bio od 1987. do 200. godina, a bivši supružnici osim Rumer imaju još i kćeri Tallulah te Scout.

Willis se 2009. oženio američkom manekenkom i glumicom Emmom Heming, s kojom je dobio još dvije kćeri, Evelyn i Mabel.

Njegovi prijatelji su nedavno otkrili kako se Bruce godinama pripremao za povlačenje iz glume teko što je rasprodao imovinu u vrijednosti od oko 65 milijuna dolara.

"Bruce se već dugo vremena priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vrijeme kada njegova moć zarade neće biti tako velika kao nekad. Također, znao je i da mu brojna imanja i stanovi između kojih je putovao ne koncu neće biti potrebni i da će umjesto toga morati živjeti u sigurnom obiteljskom okruženju", kazao je izvor blizak glumcu za Page Six.

Iza Willisa je bogata karijera tijekom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene