ovo nije očekivala

Feminemka se požalila na situaciju koja ju je uzrujala: "Kako je krenulo, morat ću bubreg prodati"

Pamela Ramljak - 2 Pamela Ramljak - 2 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Ramljak - insta storij Pamela Ramljak Pamela Ramljak Pamela Ramljak Pamela Ramljak Pamela Ramljak - 3 Pamela Ramljak - 4 Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak - 3 Pamela Ramljak - 4 +14 Pamela Ramljak - 1 Galerija

Pamela Ramljak podijelila je s pratiteljima da se šokirala nakon što je vidjela koliko koštaju adaptacijske usluge.

Pjevačica Pamela Ramljak na svom Instagramu otkrila je kako uređuje kuću, a potom objasnila što je zaključila o cijenama. 

"Fulala sam profesiju, trebala sam raditi na baušteli. Najbolje plaćen posao ovih dana, kako je krenulo morat ću bubreg prodati da sve adaptiram. Dakle, ove cijene nisu normalne", napisala je Pamela. 

No da od svog posla ipak neće tako lako odustati govori njezina fotografija u dugoj svečanoj žutoj haljini s prorezom gdje je u opisu poručila: "Volim svoj posao".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

"Ajme divna i ti i haljina", napisala joj je Žanamari Perčić, dok joj je njezina kolegica Neda Parmać uputila niz emotikona srca.

Ramljak na Instagramu prati preko 81 tisuća pratitelja, a ona je i majka dvoje djece, sina Antuna i kćeri Marije, a dobila ih je sa suprugom Mladenom Salajsterom, s kojim je u braku od 2013.

Osim Pamele, grupu Feminnem čine još Neda Parmać i Nika Atolos.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta i Junior Fernandes Marta Fernandes +27 Marta Fernandes Celebrity Supruga nekad najplaćenijeg dinamovca na Instagramu se obožava hvaliti luksuzom, a pobrinula se i da je svi primijete u izlasku gdje nema tko nije bio!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić - 3 +27 Ecija Ojdanić - 2 Celebrity Nikad zgodnija Ecija Ojdanić u haljini s prorezima na grudima i trbuhu ukrala svu pažnju, nije ni čudo da su se svi za njom okretali

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene