Opa!

Isplivao nevjerojatan podatak o bogatstvu žene Piercea Brosnana, svojim je rukama zaradila pozamašan iznos!

Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith +8 Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Galerija

Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan jedan su od omiljenih, ali i nauspješnijih parova u svijetu slavnih, a sada je poznato i koliko bogatstvo posjeduju.

Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan jedan su od omiljenih holivudskih parova, koji plijene pažnju gdje god da se pojave, a sada je sve dodatno zaintrigirao podatak o njezinu osobnom bogatstvu i karijeri.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan, Keely Shaye Razlika se vidi Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Naime, prema pisanju celebritynetworth.com, vrijednost njezina neto bogatstva procjenjuje se na čak sto milijuna dolara, dok je njegova dvostruka veća. Kada je riječ o Keely, ona je žena s uspješnom karijerom, američka je novinarka i autorica koja također ima iskustva u glumi, modelingu i kao televizijska voditeljica. Bila je dopisnica za zaštitu okoliša ABC-jeve emisije "The Home Show", kao i stručnjakinja za vrtlarstvo emisije "Good Morning America".

Keely i Pierce također imaju impresivan portfelj nekretnina, uključujući kuću u Malibuu vrijednu 100 milijuna dolara, kuću u Londonu i onu na Havajima, koju iznajmljuju.

U braku su 22 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Da je njihova ljubav jednaka kao na samom početku, pokazuju i učestali izljevi nježnosti na društvenim mrežama, ali i njegov obrambeni stav prema njoj.

Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a s godinama je prikupila nekoliko kilograma viška, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce. Štoviše, on se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilograma, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Prije Keely Pierce je bio u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Također je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom, no Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 +7 Nikol Bulat - 4 Celebrity Prepoznajate li ovu Hrvaticu? Odselila se iz Lijepe Naše i danas vodi potpuno drugačiji život, a sad se i pohvalila velikom novosti!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger i Dino Mehun - 8 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 7 Snježana Schillinger i Dino Mehun Snježana Schillinger i Dino Mehun +26 Snježana Schillinger i Dino Mehun - 5 Celebrity Evo kako izgleda sin jedinac Snježane Schillinger, ponosna mama objavila je njegovu fotografiju posebnim povodom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene