''Uvijek smo znali da je tu''

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića otkrila je po čemu najviše pamti pokojnog oca: ''Iznad svih tatinih savjeta...''

Nana i Mustafa Nadarević Nana i Mustafa Nadarević Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa i Nana Nadarević Nana Nadarević i Silvije Pleština - 4 Nana Nadarević i Silvije Pleština - 5 Nana Nadarević i Silvije Pleština - 2 Nana Nadarević i Silvije Pleština - 3 Mustafa Nadarević - 1 Mustafa Nadarević - 2 Mustafa Nadarević - 3 Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Nana Nadarević - 2 +18 Nana Nadarević - 1 Galerija

Nana Nadarević u intervjuu za bosanski portal Azra.ba prisjetila se pokojnog oca Mustafe Nadarevića.

Kći legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, Nana za portal Azra. ba otkrila je poneki detalj iz svog privatnog života.

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević - 3 tužna obljetnica Kći neponovljivog Mustafe Nadarevića prisjetila se voljenog oca, prošla je godina dana otkako više nije s nama

Za početak je ispričala da je obitelj s oduševljenjem dočekala novog člana, točnije malenu kćerkicu Rumi koju je dobila s partnerom Silvijem Pleštinom.

A onda se prisjetila pokojnog oca. 

"Prošle su dvije godine od tatinog odlaska i u tom periodu gubitak sam prepoznala kao nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima", rekla je.

Podijelila je i najljepše uspomene na djetinjstvo i odrastanje s legendarnim glumcem Mustafom Nadarevićem. 

"Imam divne uspomene s tatom, a zbog prirode njegovog posla imala sam priliku putovati s njim i doživjeti razne avanture. Moj brat Aša nedavno je odlično rekao jednu stvar. Iznad svih tatinih savjeta i uspomena s njim, najviše pamtimo tatinu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, uvijek smo znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega. To je izuzetno bitno kada si dijete, ali i danas kad smo svoji ljudi"., rekla je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🍌Nana Nadarević🧂 (@suddenly_nana)

Dodala je kako imaju sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua u kojima mogu uživati i dandanas.

"Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati mu manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome. Dirne me i kad čujem koliko je i drugim ljudima tata značio kroz svoje glumačko djelovanje. Danas je na nama da očuvamo tatino stvaralaštvo kako bi ga upoznale i nadolazeće generacije, osjećam veliku odgovornost prema tome", zaključila je za kraj Nana.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 1 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Božićno drvce Kate Beckinsale - 6 +24 Božićno drvce Kate Beckinsale - 1 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef - 1 Lucija Davidović, MasterChef - 2 +29 Lucija Davidović, MasterChef - 3 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene