Ne mogu jamčiti sigurnost...

Načelnik općine Pirovac otkazao je nastup Leta 3, a razlog je Marko Livaja: ''Koncert predstavlja rizik...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Gulam - 1 Ivan Gulam - 2 Let 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 6 Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 +21 Let 3 - 2 Galerija

Načelnik općine Pirovac Ivan Gulam otkazao je koncert Leta 3 zbog posljednjih postupaka Marka Livaje i skandala koji je nastao na treningu Hrvatske nogometne reprezentacije.

Načelnik općine Pirovac Ivan Gulam objavio je na svom Facebooku da se otkazuje nastup benda Let 3 u Pirovcu zbog istupa Marka Livaje koji je burno reagirao na treningu Hrvatske nogometne reprezentacije.

Pogledaj i ovo 31. Porin - 5 očekivano ili ne? Održana je 31. dodjela Porina: Evo koja pjesma je proglašena za najbolju ove godine, sigurno ju znate napamet!

Gulam smatra kako bi koncert bio riskantan zbog izjava članova benda o Hajduku za koji igra Marko Livaja.

''Let 3, otkazujemo koncert u Pirovcu. S obzirom na ranije nespretne izjave članova benda o Hajduku, a i posljednja događanja oko reprezentacije i napad na riječkom stadionu na jednog od simbola sportske Dalmacije, Marka Livaju i njegovo napuštanje reprezentacije procijenili smo da je nastup riječkog benda značajan sigurnosni rizik i zbog toga se koncert neće održati'', napisao je na društvenim mrežama načelnik.

''Znam da će dijelu pirovačke publike i gostiju otkazivanje koncerta Leta 3 biti razočaranje, ali molim za razumijevanje'', zaključio je.

Objavu možete vidjeti OVDJE.

Mnogi njegovi pratitelji podržali su ga u odluci u komentarima.

''Pametno Ivane'', ''Bravo'', ''Tako i treba'', pisali su, ali neki se ipak nisu složili s odlukom.

Članovi benda ovaj slučaj ne žele komentirati, piše Jutarnji.

Podsjetimo, na otvorenom treningu hrvatske reprezentacije na riječkoj Rujevici, koji je pratilo oko tisuću ljudi, nekolicina gledatelja počela je vrijeđati Livaju. Nogometaš je potom nasrnuo na navijače i popeo se na tribine, a snakon svega se odlučio povući iz reprezentacije.

Također, prije mjesec i pol dan, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku ''neka se momci naviknu'' i time naljutio navijače.

Brojni obožavatelji splitskog kluba bili su razočarani njegovim potezom, a on se nakon negativnih komentara koje je dobio na Twitteru ispričao i poručio da mu je prst bio brži od pameti kada je to napisao.

''Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga. Ovim putem molim sve koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži'', rekao je tada Prlja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 2 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 +27 Una Čolić - 1 Celebrity Kupaći kostim mlađahne kćeri Zdravka Čolića istaknuo je baš ono što je i trebao, a na golišave fotke ove ljepotice već smo dobro navikli!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mollie Hannah Gould - 1 Mollie Hannah Gould - 2 Mollie Hannah Gould - 3 Mollie Hannah Gould - 4 +17 Mollie Hannah Gould - 5 Celebrity Atraktivna plavuša izvijala se na kućici spasilačke službe, a od poza koje je zauzela mnogima će zastati dah!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene