nije odoljela?

Kći Željka Joksimovića podijelila novu fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije: "Nisi to trebala napraviti"

Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 2 Mina Joksimović - 1 Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović - 15 Mina Joksimović - 1 Mina Joksimović - 2 +12 Mina Joksimović - 3 Galerija

Mina Joksimović u novoj objavi na Instagramu otkrila je da je promijenila boju kose, a fanovi su uočili još nešto.

Kći regionalnog pjevača Željka Joksimovića, Mina vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Mina Joksimović Pogledajte kako izgleda! Prva supruga Željka Joksimovića ne voli se eksponirati, no fotografiju ove ljepotice sad je objavila pjevačeva kći Mina!

Pohvalila se novim selfijem u kojem je pokazala kako je posvijetlila svoju tamnosmeđu nijansu te ubacila nekoliko plavih pramenova. Osim što je promijenila boju kose, Joksimović se i ošišala na postepeno, pa su joj tako prednji dijelovi kraći od stražnjih.

No, njezini pratitelji ne misle da su samo te promjene u pitanju, već su sigurni da se Mina podvrgnula nekim estetskim korekcijama, pa su joj u komentarima ispod objave pisali:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

"Nekako si čudna", "Operirala si se", "Nisi to trebala napraviti", "A bila si tako prirodno lijepa", "Zašto se današnja mladež toliko uništava".

U gomili takvih komentara našli su se ipak i oni kojima se Mina sviđa i u ovom izdanju te su joj u nastavku upućivali niz emotikona zaljubljenih smajlića.

Inače, Željkova kći nedavno se pohvalila i kako je diplomirala na glazbenoj akademiji, a prekrasan buket cvijeća izmamio joj je osmijeh na lice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

"Danas smo proslavili to što sam diplomirala na glazbenoj akademiji, a ujedno i moj upis na magisterij! Sad se idem malo odmoriti pa počinjem raditi na glazbi i diplomskom. Hvala svima koji su bili danas."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +26 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari izbacila bujnu pozadinu u jedva vidljivim gaćicama, a ima i posebnu molbu za sve!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 3 +21 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene