Svi su gledali u nju

Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

Marc Bartra i Jessica Goicoechea Marc Bartra i Jessica Goicoechea Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 2 +0 Marc Bartra i Jessica Goicoechea Galerija

Marc Bartra i Jessica Goicoechea snimljeni su na odmoru na Sardiniji, na kojem je ona odlučila pokazati svoje ženske čari.

Španjolski nogometaš Marc Bartra snimljen je na odmoru na Sardiniji, gdje mu društvo pravi njegova djevojka, influencerica Jessica Goicoechea koja se poprilično razgolitila na plaži.

26-godišnja Jessica se nije obazirala na druge ljude oko njih pa je hrabro skinula gornji dio badića i ostala samo u tangicama. U golišavom je izdanju pozirala za selfie s dragim i zavodljivo se namještala, ali promijenila je izraz lica čim je ušla u more.

Sudeći prema paparazzo fotografijama zasmetala joj je temperatura vode pa se počela mrštiti i stiskati se, što je 32-godišnjeg Marca zapravo nasmijalo kao i sve druge oko nje.

Jessicu na profilu na Instagramu prati 1,8 milijuna ljudi s kojima najčešće dijeli zavodljive fotografije i njima mami uzdahe.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Goicoechea. (@goicoechea)

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 4 Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 2 Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 1 +11 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Djevojci jednog od najpoželjnijih sportaša skliznuo badić pred njegovim očima, nije odolio da se ne zagleda u taj prizor

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 +21 Lauren Sanchez - 4 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene