Uspjela ga je smiriti

Djevojci jednog od najpoželjnijih sportaša skliznuo badić pred njegovim očima, nije odolio da se ne zagleda u taj prizor

Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 4 Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 2 Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello - 1 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Valentino Rossi i Francesca Sofija Novello Francesca Sofia Novello - 3 Francesca Sofia Novello - 10 Francesca Sofia Novello - 8 Francesca Sofia Novello - 6 +5 Francesca Sofia Novello - 7 Galerija

Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello snimljeni su na odmoru u svojoj Italiji, a pritom se njoj dogodila nezgoda s gornjim dijelom badića.

Umirovljeni talijanski motociklist i višestruki svjetski prvak Valentino Rossi, poznat i pod nadimkom "doktor", snimljen je kako uživa na odmoru u Porto Cervu sa svojom djevojkom Francescom Sofijom Novello koja je u jednom trenu pokazala više nego je planirala.

Par je uhvaćen na luksuznoj jahti kojom plove i to baš kada je 29-godišnjoj Francesci gornji dio riskantnog badića skliznuo s grudi, a što je primijetio i 44-godišnji Valentino pa se zagledao u njene obline.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello)

Valentino se tijekom karijere okitio brojnim odličjima, ali i titulom jednog od najpoželjnijih muškaraca u svijetu sporta. Žene su se lijepile za njega i dugo se mislilo da ga nijedna neće uspjeti ukrotiti, no to je ipak pošlo za rukom 15 godina mlađoj manekenki Francesci s kojom danas ima i kćer Giuliettu.

Zajedno su od 2018., a prije nekoliko godina zajedno su posjetili i Hrvatsku te su se fotografirali u Nacionalnom parku Krka.

"Sjajno iskustvo", napisala je tada Francesca uz fotke koje je objavila na svojem Instagramu. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez - 2 Lauren Sanchez - 6 Lauren Sanchez - 7 Lauren Sanchez - 5 +21 Lauren Sanchez - 4 Celebrity Kad vidite ove fotografije zaručnice slavnog milijardera bit će vam jasno zašto se i on doveo u red!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll u emisiji Piersa Morgana Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Zanimljivosti Knoll u emisiji slavnog britanskog voditelja, njezin engleski nije se baš svima svidio: "Sve je dobro Ivana, samo..."

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene